SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Obús + Sherpa & Hermes de los Barones + Amaro + Sirius Razzmatazz 2 (Barcelona)

Sylvania + Curial Peter Rock (Valencia)

SDI + Toxikull Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Zenobia + Knights of Blood X (Sevilla)

Sylvania Sir Lauren's (Oviedo)

Zenobia Porta Caeli (Valladolid)

Zenobia Porta Caeli (Valladolid)

Sylvania + Embersland Razzmatazz 3 (Barcelona)

Zenobia + Knights of Blood Azkena (Bilbao)

Iron Savior + Airborn Paberse Club (Sedaví (Valencia))

Easy Rider TBA (Donosti)

Artillery + Reaktion TBA (Barcelona)

Bonded + Cenizas del Edén Utopía (Zaragoza)

Eternal Idol + Knights of Blood Silikona (Madrid)

Zenobia Garaje Beat Club (Murcia)

Ross the Boss + Asomvel + Dark Embrace Caracol (Madrid)

Rebellion Paberse Club (Sedaví (Valencia))

Praying Mantis Groove (Portugalete)

Jorge Salán X (Sevilla)

05 / 10 / 2021

Elisa C. Martin presenta el seu primer single No More

Elisa C. Martin presenta el seu primer single No More

La multipremiada (durant anys per diferents mitjans de comunicació) vocalista Elisa C. Martin, torna amb més força que mai, amb un disc en solitari. Tothom recorda Elisa per formar en diferents bandes de Rock i Metall com Fairyland, Hamka, Dreamaker i per descomptat, els primers i fructífers anys, amb gires internacionals, a el front de Dark Moor.

Ara Elisa C. Martín reprèn la seva carrera musical i després de viure en diferents emplaçaments per Europa, torna a Espanya, on porta ja un temps treballant (compaginant-ho amb la feina de casa de docència musical) i perfilant el seu llançament en solitari i sota el seu nom, amb un disc a l'alçada de les circumstàncies i mantenint tota la força i empenta que sempre va tenir la vocalista madrilenya.

Per començar a escoltar les seves noves composicions i tot el que això comportarà aquesta nova i apassiona't etapa, Elisa C. Martin presenta el seu primer single avançament "No More". Un tema impactant i demolidor que ens retorna aquesta energia innata que sempre va demostrar aquesta pionera de el Rock i el Metal femení, que porta ja més de 20 anys de carrera musical.

"No More" és el primer single avançament, publicat sota el segell brasiler Outono Music (depenent d'Universal Music) i extret de l'proper nou àlbum d'Elisa C. Martin, que portarà per títol 'Nothing Without Pain' i que s'edités durant 2022 .

L'enregistrament, mescla i mastering es va realitzar en els estudis Mix Unlimited de Los Angeles (Califòrnia) pel productor Damien Rainaud (Fear Factory, Dragon Force, Baby Metall, Edu Falaschi ...).

Per aquest enregistrament, Elisa C. Martin ha treballat, mà a mà amb Bill Hudson a les guitarres rítmiques i solistes. Hudson és un famós guitarrista brasiler que viu a EUA i conegut per tocar al costat de grans músics com Doro, Udo Dirkscheider o Jon Oliva i bandes com Trans-Siberian Orchestra, I am Morbid, Circle II Circle i Northtale entre d'altres.

Per a la resta d'instruments a comptat amb el també productor Damien Rainaud (bateria, baix, teclat i cors). Músic francès establert també als EUA i conegut per ser l'actual baixista de Onze Human, banda fundada per prolífic guitarrista Logan Mader (Medication, Machine Head i Soulfly).


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.