SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

25 / 10 / 2021

Devastació al voltant de Débler

Devastació al voltant de Débler

Els germans García, Alex i Sergi, així com Sara Ember, abandonen la banda que s'ha quedat a les portes de la dissolució, encara que a priori, Rubén Kelsen i Nelson Valenzuela, intentaran recompondre-la.

Aquí teniu els diferents comunicats:

COMUNICAT DE ALEX
Mai vaig pensar haver d'escriure que abandonava la banda que jo mateix vaig crear, però de vegades la vida et fa haver de prendre aquest tipus de decisions.

Per a mi ja va ser una garrotada enorme la sortida de Dani de la banda perquè era alguna cosa més que una sortida, era un símptoma que les coses no anaven bé i no vaig voler veure-ho, simplement vaig voler tirar endavant al costat dels meus companys.

Sóc plenament conscient que de vegades les situacions no les tria un, i que passi el que passi, no es pot guanyar sempre, avui em va tocar perdre a mi i he de deixar la banda que vaig crear al costat del meu germà fa ja 16 anys al institut.

Avui és un dia especialment fotut per a mi perquè recordo moltes coses viscudes gràcies a cada persona que va posar el seu gra de sorra perquè, al costat de les meves ja excompanys, jo pogués viure somnis increïbles.

Gràcies a totes les persones que van fer possible que jo pogués viure els meus somnis, especialment a Txus Vaig donar Fellatio, la persona que mes ens va donar suport i que ens va fer viure un somni més enllà del que qualsevol altra persona hagués fet.

Gràcies a tots i cadascun de vosaltres que m'heu donat suport, que heu cantat les cançons que vaig compondre amb tota la meva il·lusió i tot la meva ànima.

Gràcies a tots els amics que he fet en el món de la música, sou enormes.

De moment, no vull fer res més de música ni pujar-me a un escenari per molt temps, necessito oblidar certes coses abans de poder ni tan sols plantejar-m'ho.

Ja ens veurem!




COMUNICAT DE SERGIO
Hola! No m'agraden els comiats ni les especulacions, així que us comunico que lògicament abandonament la banda jo també. Per a mi, ja no té sentit continuar primer sense Dani i ara sense el meu germà.

La banda fa algun temps que no és el que jo volia que fos quan la formem i crec que quan no estàs d'acord amb les coses, el millor és no molestar i anar-te'n. He trigat més temps en anar-me'n del que pensava, perquè no és fàcil abandonar quan portes més de mitja vida en això, però el més sa per a tots hagués estat deixar la banda quan Dani va decidir anar-se'n, ja que sempre vam dir que Débler, erem els 5. Em fa bastant ràbia que tot hagi acabat així, però és el que hi ha.

Em quedo amb el viscut: gràcies a aquesta bogeria que vam iniciar el meu germà i jo fa 16 anys a l'institut (més de la meitat de les nostres vides, què vells comencem a ser !!) he tingut l'oportunitat de conèixer a persones increïbles, de treballar amb els meus herois (Gràcies Txus) i forjar llaços d'amistat amb moltíssims companys d'aquest món que es que estaran en la meva vida per sempre, d'una manera o altre. Gràcies de tot cor!

Gràcies per cantar les cançons que vam fer amb tanta cura, especialment en l'època de la gira de l'àlbum Somnia va significar molt perquè vaig passar un dels moments més foscos de la meva vida a nivell personal, i vau estar amb nosaltres en tot moment: mai ho oblidaré. Gràcies per haver cregut en el que fèiem, em sento un privilegiat.

De moment, també procés meva activitat musical: necessito un respir gran i de moment no vull saber res de grups ni res semblant. Han estat a l'almenys 15 anys vivint per i per a la música (i per Débler). De moment, la meva etapa amb la música aquesta complerta i ben complerta.

Fins que tornem a trobar-nos!




Devastació al voltant de DéblerDevastació al voltant de Débler
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.