SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

SDI + Toxikull Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Sylvania Sir Lauren's (Oviedo)

Zenobia + Knights of Blood X (Sevilla)

Zenobia Porta Caeli (Valladolid)

Zenobia Porta Caeli (Valladolid)

Sylvania + Embersland Razzmatazz 3 (Barcelona)

Zenobia + Knights of Blood Azkena (Bilbao)

Iron Savior + Airborn Paberse Club (Sedaví (Valencia))

Easy Rider TBA (Donosti)

Artillery + Reaktion TBA (Barcelona)

Bonded + Cenizas del Edén Utopía (Zaragoza)

Eternal Idol + Knights of Blood Silikona (Madrid)

Zenobia Garaje Beat Club (Murcia)

Ross the Boss + Asomvel + Dark Embrace Caracol (Madrid)

Rebellion Paberse Club (Sedaví (Valencia))

Praying Mantis Groove (Portugalete)

Jorge Salán X (Sevilla)

18 / 11 / 2021

Nou video de N.E.O.: Neolengua

Nou video de N.E.O.: Neolengua

Després de escassos dos mesos de la publicació del seu últim àlbum "Punto de No Retorno", la banda d'hard rock gallega N.E.O estrena aquest vídeo-lyric, que acompanya la cançó "Neolengua", setè tall del disc.

Traspassat un punt de no tornada en un forat negre ja no és possible la tornada enrere. Aquest segon treball, del grup format per Alberto Cereijo, Tino Mojón, Pedro Regueira i Diego P. Castro, igual que un forat negre, també ens atrau i ens arrossega irremeiablement al seu terreny.

La demolidora guitarra d'Alberto es veu perfectament acompanyada per una base rítmica contundent, en què Tino i Diego sonen com una sola persona; i sobre aquesta base llisca la veu de Pedro, realçant unes lletres compromeses amb melodies que es claven al cap des de la primera escolta.

Punto de no retorno” és més que una evolució des del seu anterior “Objeto cercano a la Tierra”. Continuen sent reconeixibles les seves influències del hard rock més clàssic, però en aquesta ocasió apareixen també moments propers al rock progressiu. És llavors quan el virtuosisme dels seus components es posa al servei de les cançons i apareixen amalgames i brillants seccions instrumentals que eleven els temes a una altra dimensió sense perdre gens ni mica d'energia.

Les lletres continuen parlant de temes universals i alhora de completa actualitat, com demostren els tres avenços que hem escoltat fins ara, “Massa tard”, “Nord” i “Teràpia”, que tracten de l'auge de la ultradreta i del menyspreu a les minories; del drama de la immigració que mor a la Mediterrània i de la lluita contra les malalties mentals.

El disc, gravat entre els estudis Planta sònica 2 i Pouland, i sota la producció d'Alberto Cereijo, aconsegueix un so fidel al dels seus arrasadors directes, demostrant que són una de les bandes més sòlides i solvents del panorama nacional.

Tots aquests elements fan d'aquest treball un “punt de no retorn” del qual no es podrà escapar tan bon punt s'escoltin els primers compassos, un disc de cançons que, com diu una de les lletres, quedaran flotant a l'aire, al fons de la memòria.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.