SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

20 / 05 / 2022

Adventus presenta "Plorar No Sirve De Nada", primer single d'avançament del seu proper di

Adventus presenta "Plorar No Sirve De Nada", primer single d'avançament del seu proper di

Després que la formació asturiana Adventus, composta per Víctor García, Manuel Ramil, Fernando Mon, Luis Melero i Alberto Ardines, hagi revelat la portada del seu nou disc i després de l'èxit aconseguit amb el seu darrer treball "Morir y Renacer" el grup de Heavy Metal torna amb el seu segon disc d'estudi, "Saudade".

La data escollida per a l'estrena de l'àlbum serà el 30 de setembre d'aquest any. Després de la repercussió que va tenir el primer disc de la banda Morir y Renacer, aquest segon àlbum ha generat grans expectatives dins del panorama del Heavy Metal nacional i per part de la premsa especialitzada, sent un dels treballs més esperats en aquest any.

"Plorar No Sirve De Nada" és el primer avenç de "Saudade", nou disc en què la banda ens presenta 10 cançons en què continuen el camí marcat pel seu anterior treball ia més exploren nous terrenys musicals per sorprendre l'oient.
El videoclip ha estat dirigit per David Romeu de Winner Horse Productions. La producció del disc ha corregut novament a càrrec de Manuel Ramil al seu estudi Tercera Planta (Galícia), que també s'ha encarregat de la barreja i masterització del mateix. De la portada i el disseny s'ha encarregat una vegada més Daniel Alonso, que ha estat l'encarregat de plasmar en imatges, tota l'atmosfera musical i l'univers sonor que compon el disc.


Adventus presenta "Plorar No Sirve De Nada", primer single d'avançament del seu proper di
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.