SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

22 / 06 / 2022

Reino de Hades: estrena el vídeo de "Libertad Prohibida" amb Rafa Gant

Reino de Hades: estrena el vídeo de "Libertad Prohibida" amb Rafa Gant

Regne de Hades està de tornada amb la publicació del vídeo del seu tema "Llibertat Prohibida". La banda de Jaén que millor representen el Folk Metall (barrejant ambdós gèneres) presenten un vídeo en viu a l'estudi al costat de l'antic component de la banda Rafa Gant.

La presentació de “Llibertat Prohibida” aconsegueix unir tres fites molt importants per als components de Regne de Hades:

En primer lloc, aquest vídeo en directe pretén rescatar un tema compost als inicis de la banda, pertanyent a Creació (una maqueta gravada el 2003) on es plasma l'essència inicial de la banda, i on s'ha aprofitat per revisar la estructura del tema d'acord amb l'evolució musical que ha anat experimentant el Regne de Hades al llarg d'aquests anys.

A més, la manera d'afrontar l'enregistrament i la producció del tema ha estat nova per a la banda ja que es presenta una gravació d'estudi en directe, realitzada a Bomtrack Studios amb David F. Castro a la producció, fet que ha suposat una experiència molt apassionant .

Finalment, l'enregistrament d'aquest vídeo suposa el final i l'inici d'una nova etapa per a la banda, que ha volgut brindar la possibilitat d'acomiadar-se fent música el cantant, Rafa Gant. La banda ha volgut agrair-li així la seva gran implicació durant els seus anys com a vocalista de Regne de Hades.

Igualment, també han volgut aprofitar la publicació d'aquest vídeo per presentar el nou cantant de la banda, Joe Fernández, que ja va formar part de Regne de Hades al seu disc “Llegendes de l'Aqueronte” el 2012, i que torna perquè donar un impuls a la formació.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.