SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

23 / 11 / 2022

Nou single de Astral Experience: Reloj de Arena

Nou single de Astral Experience: Reloj de Arena

"Reloj de Arena" és l'enèrgic nou single d'Astral Experience. Un tema que fusiona el millor del prog i power metall en espanyol que formarà part d'Esclavos del Tiempo, l'esperat nou àlbum que surt el 2 de desembre de 2022.

La banda mostra el seu virtuosisme amb melodies èpiques i sintes brillants i harmoniosos, liderat per l'enèrgica veu d'Ovidi Bea amb una lletra sincera i esquinçadora.


Astral Experience (Coneguts originalment com Astral) és una banda metall progressiu formada el 2015 que combina la part més emotiva i majestuosa del power metall amb l'excel·lència i la tècnica del metall progressiu.

Els seus passatges són dinàmics i complexos alhora de memorables gràcies a les seves línies melòdiques, creant així una marca personal molt distintiva. Amb el seu àlbum inflexió, la banda va fer uns passos molt ferms dins de l'escena del metall estatal.

A més d'"Inflexión", Astral va llançar "Friends of Astral", amb tres de les seves cançons interpretades per vocalistes de renom a l'escena espanyola com són Ángel Belinchón (Dry River), Isra Ramos (Avalanch, Grace), Nacho Ruiz (Runa Llena ) i Lazy Lane (Jolly Joker), Alçant-se tota l'atenció dels mitjans espanyols ia Llatinoamèrica.

Després de compartir escenaris amb bandes com Dunedain o Morphium, la banda està a punt per conquerir l'escena amb el seu proper treball que sortirà a la llum el 2022!

MEMBRES
Ovidi Bea - Veu
Rubén Albadalejo - Guitarra
Héctor Sierra - Teclat
Juan Lahuerta - Bateria


Nou single de Astral Experience: Reloj de Arena
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.