SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

24 / 11 / 2022

Comunicat de la dissolució d'Adventus

Comunicat de la dissolució d'Adventus

En la nostra condició d'exintegrants del grup musical ADVENTUS volem posar en coneixement dels nostres fans i seguidors els fets següents:
A conseqüència de greus desavinences sorgides amb Manuel Ramil, teclista del grup i únic membre que no signa aquest comunicat, la banda ADVENTUS està dissolta des del mes d'octubre passat.

Aquesta situació va ser puntualment comunicada al nostre representant, a fi que per la seva banda es prenguessin les mesures necessàries per comunicar públicament la separació del grup i la cancel·lació de la gira i totes les actuacions i esdeveniments programats dins de la mateixa.

No obstant això, i malgrat haver sol·licitat expressament que es fes una comunicació oficial per part de la nostra companyia, no s'ha fet fins ara cap pas en aquest sentit. És per aquest motiu que ens veiem obligats a exposar a tots els nostres seguidors la situació en què ens trobem: Les diferències irreconciliables amb Manuel Ramil fan impossible la continuació d'aquest projecte -almenys, tal com avui el coneixem-, i en conseqüència, el compliment dels compromisos previstos dins de la nostra propera gira.

No ens agradar haver d'acomiadar-nos així, però creiem just informar-vos del que ha passat, davant la impossibilitat de continuar amb les dates de concerts i firmes de discos programades. Abans de res volem ser transparents i evitar que aquesta situació causi més perjudici de l'estrictament inevitable tant a promotors com a seguidors.

Amb tot, volem agrair a totes les persones que han donat suport a aquest projecte durant aquest temps, les mostres d'afecte rebudes i les bones crítiques. Creieu-nos quan us diem que nosaltres som els primers a sentir aquest amarg comiat. ADVENTUS va començar amb la idea que seria un grup d'amics fent música, cadascun aportant el que pogués en benefici de tothom. Malauradament, la realitat no és tan senzilla. Us estimem.

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.