SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

26 / 11 / 2022

Comunicat de Manuel Ramil

Comunicat de Manuel Ramil

Hola a tots i totes.

Us escric des de Chicago, ciutat on ahir vam començar la gira americana de Mag d'Oz.

Igual que vosaltres, ahir em vaig trobar per sorpresa amb el comunicat d'Alberto Ardines, Luis Melero, Víctor García i Fernando Mon. No puc ni he d'entrar a valorar cap aspecte d'aquest comunicat, ja que serà en tot cas Duque Producciones a qui hauran de donar explicacions.
No tinc res que defensar-me respecte als meus excompanys. Quan algú s'ha de defensar és perquè ha fet una cosa il·legal, immoral o reprotxable. No és el meu cas.

Sembla que molta gent està entenent que he abandonat les meves obligacions amb Adventus perquè estic a Mago de Oz. Aprofito aquestes línies per anunciar-vos també, que el passat 15 d'octubre vaig comunicar a Txus la meva decisió de deixar Mago de Oz en finalitzar aquesta gira. Com podeu comprendre, no és fàcil prendre la decisió de deixar de ser part d'un grup que és una autèntica llegenda i on m'he sentit com de la família des del primer minut. No puc si no mostrar el meu agraïment més sincer per haver-me permès ser part d'una cosa tan gran.

És probablement la decisió més complicada que hagi pres a la meva carrera, però sentia que ho havia de fer així per intentar centrar-me al 100% en els meus projectes més personals, entre els quals per descomptat Adventus és una prioritat.

Els meus excompanys Víctor García i Fernando Mon, coneixien la meva decisió de deixar Mago de Oz per centrar-me a Adventus des del dia 11 d'octubre. …. Pel que us podeu imaginar, la meva sorpresa per la seva actitud.

La meva naturalesa m'obliga a seguir endavant amb això. Necessito continuar explicant històries i component música. No és una feina, és una teràpia i un refugi on de tant en tant em retrobo a mi mateix.

Gràcies a tots i totes de cor per seguir-hi. Estic segur que ben aviat tot això passarà i tornarà a parlar la música. És el que més desitjo en aquest moment.

Continuo treballant. Segueix la gira de Mägo de Oz a Amèrica. Em queden 7 concerts encara amb ells i penso gaudir-ne al màxim. Continuo fent el que més m'agrada al món que és treballar en la música.

Gràcies per llegir-me, gràcies per escoltar-me.

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.