SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

28 / 11 / 2022

Vidres A La Sang, nou video per a Ara És Demà

Vidres A La Sang, nou video per a Ara És Demà

Vidres A La Sang segueixen presentant singles del seu darrer àlbum Fragments De L’Esdevenir, que recordem va ser publicat el passat 1 de juliol per mediació d'Abstract Emotions, Eternal Juggernaut Records, Negra Nit i Discos Macarras.

Dirigit magistralment per Visualnoisebarcelona, ​​la filmació afegeix encara més bellesa a 'Ara És Demà', la reconeguda com a “joia de la corona de Fragments De L'Esdevenir” per la mateixa institució del metall extrem català. "És el tema que millor defineix i escenifica el present, passat i futur de Vidres A La Sang", continua la banda. "Un himne i un cant a l´esperança una vegada més sublimats per la poesia de l´immortal Miquel Martí i Pol".

Ara És Demà” és el tema que finalitza Fragments De L’Esdevenir, que obre un nou horitzó d'inquietuds creatives, i que millor representa els nostres actuals valors musicals. Uns valors fonamentats i més reforçats que mai en la música extrema, profunda, poètica, visual, èpica i experimental”, se sinceren els egarencs per concloure.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.