SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

28 / 11 / 2022

Sis noves incorporacions al cartell de Leyendas del Rock 2023

Sis noves incorporacions al cartell de  Leyendas del Rock 2023

Tierra Santa
Els de La Rioja ja fa temps que es van convertir en un dels bastions inexpugnables del heavy metal nacional. Amb més de dues dècades de camí musical a l'esquena, la banda capitanejada per Ángel San Juan i Roberto Gonzalo és tot un clàssic la presència del qual no pot faltar al Llegendes.

Bleed From Within
Llegendes del Rock es complau a anunciar la incorporació al seu cartell, per primera vegada, dels escocesos Bleed From Within, una autèntica piconadora sònica que no deixarà ningú indiferent amb la seva proposta de groove metall i metalcore, que uneix els passatges melòdics amb les descàrregues més agressives i pesades.

Narnia
Llegendes del Rock 2023 dóna entrada al cartell als suecs Narnia, consolidada banda de power i metall neoclàssic, amb un quart de segle de trajectòria a l'esquena, que desgranarà a Alacant, al primer xou de la seva història a Espanya, el millor del seu selecte repertori. Encara creiem!

Badana
Llegenda alacantina i inassequibles al desànim, la formació de Luis Miguel Rico traspua aquest sabor vell del bon rock urbà d'aquest país.

Dragonfly
Els valencians Dragonfly estan de celebració, commemorant el 15è aniversari del seu primer treball, punt de partida d'una sòlida trajectòria d'amor al heavy i al power metall que podrem gaudir per primera vegada a Llegendes del Rock.

Mind Driller
Els alacantins Mind Driller tornen a jugar a casa. Fortament influenciats pel metall industrial, la seva potència i personalitat, que podrem gaudir al xou més espectacular i poderós de tota la seva història, parlaran per si soles.

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.