SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

30 / 05 / 2023

Aneuma, guanyadors de la W:O:A MB Spain 2023. Madsher, subcampions, gravaran als Estudis Dynamita

Aneuma, guanyadors de la W:O:A MB Spain 2023. Madsher, subcampions, gravaran als Estudis Dynamita

Dissabte passat va tenir lloc a la Final de l'edició 2023 de la Wacken Metal Battle Spain. La Sala Even va ser la seu de l'esdeveniment que va comptar amb una entrada acceptable.

Participaven vuit bandes arribades dels punts més diversos d'Espanya i que havien arribat a la Final després de passar dos talls. Vuit grups que van arribar a la darrera etapa, els elegits entre més d'un centenar d'inscrits en aquesta edició 2023.

Aneuma (Port de Vega, Astúries), El Sant (Sevilla), Empire of Disease (Bilbao), Genoma (Barcelona), Madsher (Madrid), Oniric Prison (Granada), Sun of The Dying (Madrid) i Synlakross (València) van ser els elegits.

Des de l'organització podem afirmar que ha estat la final més igualada de la història de W:O:A metall Battle Spain des que el concurs se celebrés per primera vegada el 2009.

El jurat va estar representat per bons amants del metall arribats de diferents punts de la geografia i representant molt diversos sectors relacionats amb el metall i el heavy Metall.

Aquestes van ser les persones que es van trobar amb la difícil tasca de decidir quin grup se n'anava a Wacken Open Air el proper estiu i quina altra banda quedava en segon lloc i passa a tenir dret a gravar de forma gratuïta el seu disc als Estudis Dynamita de Dani G. (Steve Vai, Rage, Gus G., Firewind, Last Days of Eden, etc):

- Delma Domingo: Lluitadora incansable de l'escena sevillana, promotora i mil coses més. El que sigui per tal de recolzar el metall.

- Paulo Lara: Membre de Metall Battle Centreamèrica. Ha estat jurat internacional en passades edicions i aquest mateix any ho va ser de la final de Suècia. Director a més de Rock in Spain, porta un bon grapat d'edicions de Wacken a l'esquena.

- Chema Torremocha: Membre de l'Associació Jaén Metall i persona propera a W:O:A METAL BATTLE SPAIN, havia estat jurat en edicons anteriors, però sempre en semifinals. Amant del concurs des de fa anys, aquesta va ser la seva primera final viscuda com a jurat. 13 vegades a Wacken ja. Gairebé res.

- Jesica Cristobal, de Rock Sense Maneres. A aquesta periodista madrilenya tan aviat te la trobes col·laborant a Onda Merlín com de sobte l'escoltes a El Vol del Fènix. Amiga de W:O:A Metall Battle Spain, també havia estat jurat en algunes semifinals, però mai abans en una final.

- Diego Galindo: Músic gadità. Guitarrista a Scape Land, amb qui va ser finalista el 2018.

- Dani G.: Guitarrista a Last Days of Eden, ho va ser abans a Darksun i Northwind entre altres. Sempre ho criden per col·laborar amb altres bandes, però a més d'això és un dels productors del moment al nostre país. Dirigeix els Estudis Dynamita, únic patrocinador de Wacken Metal Battle Spain el 2023. Treballa amb artistes del nivell de Steve Vai, Mònica Naranjo, Rage, Gus G, Firewind i un llarg etc.

Les votacions van donar com a resultat Aneuma com a guanyadors, atorgant el segon lloc als thrashers madrilenys Madsher. Els primers actuaran aquest estiu a la final internacional de la W:O:A Metal Battle al festival Wacken Open Air d'Alemanya. Els segons, Madsher, gravaran el seu nou àlbum als Estudis Dynamita d'Astúries.

Abans de finalitzar aquesta missiva, l'organització d'aquesta edició 2023 voldria donar les gràcies de forma pública i molt especial a un bon grapat de persones que han estat part fonamental per treure aquest repte endavant: Delma Domingo i Manuel Reyes; José "Ximpa" Sánchez; Javi If I Could Fly i Silvara; Dani Dynamita i Ani Fojaco; Daniel C. Pérez, Emilio Benavent; Paulo A. Lara Molina. També a aquestes entitats i associacions: Associació Unirock; Sala Even: Sala Barracudas. Gràcies als jurats per la seva honestedat i la seva inestimable ajuda., Per descomptat també als tècnics i als backliners. Gràcies a tots aquells que van acudir a la final oa algunes de les semifinals i van aportar els seus 10€ d'entrada o els 15€ d'un abonament, diners sense els quals hauria estat impossible salvar aquesta edició. Finalment, gràcies a tots aquells redactors i fotògrafs que van cobrir alguna de les cites. Gràcies als mitjans que ens van donar suport desinteressadament compartint les nostres informacions.

In Metall We Trust. See you in Wacken Rain or Shine.

W:O:A MB Spain.

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.