SatanArise en Facebook
Opinión - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Successos de la cancelació del Kanya OAAS Pt.1

Successos de la cancelació del Kanya OAAS Pt.1

Intrahistòria de la cancel·lació de l'esdeveniment "Kanya Open Air de l'Ateneu de Santboià"

Ahir es va llevar el dia amb un cop bastant fort al metall amb la cancel·lació del festival "Kanya" que anava a dur-se a terme en un espai públic cedit per l'Ateneu de Sant Boi.

El festival anava a dur-se a terme als jardins de l'Ateneu de Sant Boi del Llobregat el proper dia 20 de Juny amb 8 bandes confirmades, entre elles els ja consagrats Crisix com a caps de cartell. Aquest s'anava a dur a terme entre les dotze del matí i les deu de la nit amb una aturada per fer un dinar popular. Cal afegir que l'organització portava mesos amb l'aprovació de l'ateneu i amb la preparació de l'esdeveniment.

Els organitzadors de l'esdeveniment han informat que el tècnic de cultura de Sant Boi, un treballador totalment independent del partit que està instaurat a l'ajuntament actualment (partit que serà rellevat en les pròximes setmanes), ha cancel·lat de forma unilateral l'esdeveniment al·legant les molèsties que podia ocasionar el festival als veïns.

Segons els organitzadors ha estat una censura directa al "Metall" com a estil musical. La premissa principal és que hi ha altres esdeveniments que es duen a terme a les rodalies en horaris que sobrepassen la mitjanit i no es cancel·la encara abastant la mateixa contaminació acústica de cara als veïns. La segona premissa és que en les mateixes dates podem trobar concerts amb estils com el Pop, Indie, Folk o esdeveniments amb DJ que sobrepassen en decibels els abans esmentats.

Per la seva banda, el tècnic de cultura de l'Ajuntament de Sant Boi ha enviat un mail, sempre segons els organitzadors del festival, on desautoritza qualsevol tipus de música en viu. Fet molt sorprenent ja que aquest mateix dissabte es durà a terme un homenatge als 20 anys de la mort de l'actor i cantautor Ovidi Montllor, en la mateixa ubicació on s'havia de dur a terme el "Kanya Open Air Ateneu Santboià", i on toquessin diversos grups versions de l'homenatjat. L'organització del "Kanya OAAS" ens fa saber que no estan en contra d'aquests esdeveniments ni concerts, simplement demanen un tracte equànime a l'ajuntament.

En un altre context hem sabut que l'Ajuntament de Sant Boi porta anys en conflicte amb l'Ateneu de Sant Boi. La història es remunta a abans de l'actual crisi on l'ajuntament va vendre els terrenys on se situa l'ateneu a la constructora Catalana de Jorba, imputada al Tribunal Suprem per irregularitats en aquesta compra, per una quantitat molt per sota del seu preu de mercat . El mes de maig de 2010, l'ajuntament, a causa de les pressions populars, recomprava l'ateneu i aquest tornava a ser de titularitat municipal (també citar que el 2010 ja estàvem en crisi i la constructora va vendre els terrenys per incapacitat econòmica de construir i ho va fer a l'alça i amb moltes facilitats financeres). Així doncs l'Ajuntament estaria interessat en què l'ateneu no fos funcional per poder tornar a vendre els terrenys.

Així doncs ens trobem en un punt mort on no sabem si els metaleros hem de crear un moviment, com al seu dia va fer el Black Metall a Noruega, de crema de repressors a les nostres terres. O pel contrari som una víctima col·lateral en una batalla entre l'Ajuntament de Sant Boi i l'Ateneu de Sant Boi. Seguirem informant.



ateneusantboia.wordpress.com/
www.santboi.cat/Publi013.nsf/1C3B33A8B280C9DCC125775000397A0A/$FILE/VSB_estiu_p28-29.pdf
www.vilaweb.cat/2589/forums/pg/10/1/510998/cartes-ciutadanes-sant-boi.html
www.facebook.com/pages/Associaci%C3%B3-Ateneu-Santboi%C3%A0/360538034145424?sk=info&tab=page_info
www.facebook.com/events/1607579222823072/

Arnau Rectoret
12/06/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.