SatanArise en Facebook
Opinión - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Setmana del 13-19 Gener 2018

Setmana del 13-19 Gener 2018

En Satan Arise aquesta setmana hem tingut algunes cosetes interessants ...

... obrim la setmana amb un article d'opinió de la mà de Fer Risc que ha tingut gran acollida. Es tracta ni més ni menys que una emotiva carta de comiat que gira al voltant de la banda Edhellen, però que conté una profunda reflexió per a joves amants de la música. Recomanable!

Pel que representa a les ressenyes, hem repassat 3 discazos que han estat considerats del millor del 2017, així hem posat un ull en el Berserker de Beast in Black, el Will to Power d'Arch Enemy i el Phoenix de Nocturnal Rites.

Pel que representa notícies, hem gaudit del nou single d'SynlakrosS, hem flipat amb les notícies que vénen del guitarra grec Bob Katsionis i el seu nou treball en un nou format que pretén patentar i fer d'ell un nou estàndard (molt interessant).

Hem pogut gaudir d'un nou lyric video de Death Keepers, un treball de bateria increïble amb el Playthrough d'Ària Inferno i s'acosta el moment de la sortida del nou disc de Fabio Lione conjuntament amb Alessandro Conti (Rhapsody i Trick or Treat respetivamente, entre moltes altres bandes). Així off the record, us diré que ja he escoltat el disc sencer, i sense aportar res de nou al gènere, tenim davant nostre un disc interessant que revisarem en pròximes dates.

No podem deixar passar el tema del sorteig d'un disc de Dreams of Agony. Tens fins el 15 de febrer per participar i fer-te amb una còpia d'A Forgotten Tale!

I arriba el cap de setmana, on tenim visites interessants com són les de Rage i Firewind a Oviedo i Madrid. Saratoga visita Barcelona, ​​cosa que finalment no farà Avalanch. Gran polèmica per l'anul·lació del concert d'aquest diumenge, tot i que prometen nova data en breu. Això sí, València i Saragossa sí gaudiran de la seva descàrrega.

Arch Enemy costat de Wintersun també descarregaran a les nostres ciutats mentre que TGDX presenta a Madrid el seu nou treball.
Esmentar l'inici de la gira nacional de Infàmia, finalment sense els grans hardrockeros bascos Alex & Co, per accident del seu guitarrista Josu, que ha col·laborat puntualment amb nosaltres, a qui des d'aquí desitgem una ràpida recuperació.

Per al panorama més extrem, arriba una data crucial ja que finalment se celebra el CEW a la sala Upload de Barcelona avui i demà. Una oportunitat per gaudir d'un grapat de bandes, del millor del metall extrem.
Encara que si vols conèixer amb més detall alguns esdeveniments del cap de setmana, no deixis de visitar la nostra agenda (Scila, Hard Buds, Natribu ...)

Així que res, la setmana que ve tornarem intentant portar més i millor contingut!

A gaudir! \m/ e t a l ! ! !

Víc Salda
19/01/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.