SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Redimoni + Korgull + Age of Steel Upload (Barcelona)

Elisa C. Martin + Hora Límite + Embers of Pride + Bridge to Nowhere Revi Live (Madrid)

Ankor + Vukovi + Far'n'Hate Stage Live (Bilbao)

Angra + Opera Magna + Arwen Razzmatazz 2 (Barcelona)

Enuff Z'Nuff + Dusty Riders Estudios Groove (Portugalete)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Sickroom - The Dualism (2017)

Sickroom - The Dualism
Sickroom logo
España

The Dualism (EP)

Death Metal
Blood Fire Death
2017


Temes

1. Rivers Of Blood
2. Red Eclipse
3. Taste My Flesh
4. The Secret
5. Quinta Essentia
6. Xalera Fosca

Formació

Guitarra: Àlex
Guitarra: Sam
Bateria: Forés
Baix: Elio
Veu: Vila

Crítica

Des de la ciutat de Tortosa torna la banda de Death Metal SickRoom presentant el que és el seu segon treball titulat "The Dualism" després de set anys de silenci discogràfic. SickRoom han sabut justificar l'espera a través d'un treball carregat de ràbia executant un death metall heretat de l'escola de bandes com Carcass i diverses influències pròpies del Deathcore de bandes com Whitechapel o At The Gates. L'enregistrament i barreja d'aquest EP de títol The Dualism, ha suposat un pas més en la carrera de la banda cuidant cada detall en els estudis Audiosiege de Portland, Estats Units. Una cosa que es fa evident en l'escolta de l'EP. Ha valgut la pena l'espera, sense cap dubte.

L'EP arrenca amb "Rivers Of Blood", una pista plena de ràbia i velocitat, on els instruments semblen deslligats, com una orgia sonora de distorsió i ràbia. La tasca de Forés a la bateria és supèrbia demostrant tenir una enganxada de veritable repercussió sobre el tema. Vila demostra esquinçar la seva gola en cada silaba, construint un tema perfecte per moure el coll. El segueix "Xarxa Eclipsi", on la banda segueix executant un ritme ràpid i agressiu, una cançó que ens recorda al Death Metal Melòdic de bandes com The Black Dahlia Murders. Del millor de tot el disc. La tasca d'Àlex i Sam a les guitarres mostren una qualitat compositiva digna de menció.

Arribem a la meitat de l'EP amb "Taste My Flesh". Un tema que ens recorda a bandes com Morbid Angel o The Haunted. La veu agressiva i punyent de Vila torna a protagonitzar aquest tema d'atmosfera claustrofòbica. El quart tall de l'àlbum es titula "The Secret". En aquest moment de l'EP podem afirmar sense por d'equivocar-nos que SickRoom posseeix un so propi construït a base de molt esforç i molta actitud. The Secret és una cançó que fa augmentar la qualitat de l'àlbum de manera considerable. La base rítmica d'aquest tema és la gran protagonista del tema. La tasca del Elio en el baix és superba transmetent molta presència i dinamisme a través del doble bombo executat per Forés.

A "Cinquena Essentia" ens trobem una banda ben greixada construint una atmosfera claustrofòbica de la qual no podràs, ni voler, sortir. De nou la base rítmica presenta una actitud capaç de marcar tot un tema. Ràbia a dojo. L'EP el tanca el tema "Xalera Fosca". Cançó que tanca l'àlbum de la mateixa manera que ho va començar. Distorsió i ràbia a dojo en un exercici de Death Metal que beu de la mateixa manera del millor del Death Metall de la vella escola i de sons actuals com els practicats per bandes com Dark Tranquillity.

Sickroom ens tingut a l'espera d'aquest treball durant massa anys. Temps que ha valgut la pena, sense cap dubte, ja que The Dualism és una mostra de la qualitat compositiva de la qual aquesta banda és capaç de fer gala. Un disc que transmet energia ràbia a través d'unes composicions elaborades al llarg de sis temes intensos. Com pega dir que és un àlbum excessivament curt. Sis temes que es passen de manera fugaç. Esperem que no haguem d'esperar tant per a la pròxima entrega discogràfica de SickRoom.

ZorroLoko
18/07/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.