SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Redimoni + Korgull + Age of Steel Upload (Barcelona)

Elisa C. Martin + Hora Límite + Embers of Pride + Bridge to Nowhere Revi Live (Madrid)

Ankor + Vukovi + Far'n'Hate Stage Live (Bilbao)

Angra + Opera Magna + Arwen Razzmatazz 2 (Barcelona)

Enuff Z'Nuff + Dusty Riders Estudios Groove (Portugalete)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Ira Ciega - Hasta el Final (2017)

Ira Ciega - Hasta el Final
Ira Ciega logo
España

Hasta el Final (EP)

Heavy Metal
Autoproducido
2017


Temes

1. Ira Ciega
2. Fuego de Libertad
3. Wanheda
4. Hasta el Final
5. Cruda Realidad

Formació

Veu i Bateria: Alejandro Martínez
Guitarra: Jorge Murcia
Guitarra rítmica i veu: David Almodóvar
Baix y veu: Ramón Valero

Crítica

Des de la província d'Alacant ens arriba el debut d'Ira Ciega. Un EP titulat "Hasta el final", compost per cinc temes, que ha manera de declaració de principis ens presenta a una banda jove però plena d'actitud i experiència, aspecte que queda clarament palpable en aquest treball. L'àlbum està compost per cinc peces que beuen directament del Heavy Metal clàssic amanit per diverses influències que van des del metall extrem fins al Metal progressiu construint un so propi.

L'EP l'obre "Ira Ciega", tema de títol homònim. Una cançó plena de metall melòdic on podem apreciar influències de bandes actuals sense que sembli una simple imitació. La tasca d'Alejandro Martínez és digna d'esment, executant un treball vocal molt cuidat. La base rítmica és una altra faceta digna de tenir en compte. Un tema sòlid i molt coherent.

El segueix "Fuego de Libertad". Aquest segon tema beu de bandes clàssiques com Helloween o Gamma Ray, cançó on les veus guturals han quedat en una cura segon pla deixant tot el protagonisme a les guitarres. El tercer tall de l'àlbum es titula "Wanheda", tema on l'EP realitza un gir brusc cap a l'Metall més extrem, on les influències del Death Metal Melòdic, a través d'un riff de guitarra dens i ple de caràcter.

"Hasta el Final" és el quart tema de l'EP, moment en el qual podem afirmar que la qualitat d'aquest EP puja com l'escuma. "Hasta el Final" és un tema que sense perdre gens de contundència aposta per potenciar la faceta més melòdica de la banda.

L'EP el tanca "Cruda Realidad", una cançó que suposa una catarsi perfecta per aquest EP on la banda treu a la llum les seves influències, així com les perspectives de futur.

Ira Ciega ens presenta "Hasta el final", el seu EP debut carregat d'influències com el Speed Metall, el Death Metal melòdic i el Heavy Metal clàssic construint algun treball variat ple de matisos i d'experimentació. Un treball sòlid que assegura una carrera en creixement. Com a aspecte negatiu destacar el breu d'aquest treball, esperem poder escoltar més d'Ira Ciega i breu.

ZorroLoko
02/08/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.