SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Redimoni + Korgull + Age of Steel Upload (Barcelona)

Elisa C. Martin + Hora Límite + Embers of Pride + Bridge to Nowhere Revi Live (Madrid)

Ankor + Vukovi + Far'n'Hate Stage Live (Bilbao)

Angra + Opera Magna + Arwen Razzmatazz 2 (Barcelona)

Enuff Z'Nuff + Dusty Riders Estudios Groove (Portugalete)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Exodia - Slow Death (2012)

Exodia - Slow Death
Exodia logo
España

Slow Death

Thrash Metal
Art Gates Records
2012


Temes

1. The End 01:31
2. No Rules No Kisses 03:49
3. Fight My Cock and Your Palate 04:20
4. Like a Rat 04:00
5. Creating Addicts 06:25
6. World's Cancer 03:04
7. Ensure My Safety 05:21
8. She Begs For Mercy 04:46
9. Push the Button 03:49
10. The Desire of Darkness 05:13
11. The Desire of Darkness 05:13
12. You Lose Your Life 03:41
13. No Solution 04:50

Formació

Veus: Amando Milla
Guitarra: Pablo Tello
Guitarra: Rafa Las Heras
Baix: Victor Tello
Bateria: Pablo Vergara

Crítica

El CD comença amb "The End", una introducció breu de minut i mig, a guitarra espanyola, piano i veu femenina, molt dolç i que no té res a veure amb el que posteriorment ens espera.

La tralla brutal comença amb "No Rules No Kisses" al més pur estil Thrash de Kreator, amb veus més actuals que freguen el Metalcore. La bona execució dels guitarres i bateria queda més que patent en aquest tema inicial, que posa de bon principi alt el llistó per escolta de la resta de la gravació. Els solos de guitarra amenitzen molt els temes, sobretot per als no gaire introduïts en l'estil, això si, si saps gaudir del guitarreo més brutal.

"Fight My Cock and Your Palate" comença directament deixant anar notes de baix a plena velocitat. Aquest tema és molt més modern, amb blastbeats de bateria i ritmes thrasheros de guitarra entre Kreator i riffs com Testament.

La tornada, que diu el seu títol, és d'allò més eloqüent i directe. És una barreja temàtica entre una pel · lícula porno i la reivindicació desenfrenada, comú al Thrash, que et deixarem clar qui mana aquí. Tot sense deixar de banda la canya directa i crua de l'estil, amb solazos de guitarra inclosos, tot i les reminiscències més modernes del Metalcore, lleugerament presents en tota l'obra.

El següent tema, "Like a Rat" és més modern, molt en la ona del Metalcore modern, sense oblidar el so més Thrashero que hem estat escoltant fins ara. Té un interludi a mig temps, breu però que ens relaxa lleugerament, per després colpejar a la cara ràpidament ia continuació portar-nos a un ritme molt pesat que em recorda lleugerament a una barreja entre Slayer i Sepultura en les seves bones èpoques.

La canya directa amb la comença "Creating Addicts", juntament amb el seu sol d'obertura, ens recorden que estem davant d'un CD de tall canyero, que no té res a envejar a altres obres dels 90 de grups estrangers. Aquesta cançó és una disbauxa de boble bombo, i ritmes entretallats com interludis, encara que a meitat de cançó es relaxa molt amb una part acústica i sol, a la Testament, que segueix amb un ritme a mig temps mentre el sol continua. Posteriorment i de sobte torna al vers i es reprèn la marxa thrashera fins al final del tall.

"World 's Cancer" és un altre exemple de cançó Thrashera amb breus ritmes blastbeat metalcoretas. Escoltant aquest tema et poden entrar ganes de destruir el món, encara que et calmes en escoltar els brillants solos de guitarra.

Podria seguir descrivint cançó a cançó "Slow Death", però la vostra lectura seria una mort lenta, tal com el CD es titula. Cal destacar "The Desire of Darkness" amb el seu intro acústica, amb un solet atractiu de guitarra. És una balada que ens recorda que Exodia també té influències de "Cementary Gates" de Pantera. De la mateixa manera, "Stark Reality" i "You Lose Your Life" també es surten una mica l'esquema Thrashero i tira més cap al Metalcore. Per finalitzar el CD, "No Solution" comença a l'estil més Megadeth per tornar al so metalcoreta de cançons anteriors.

Resumint, si t'agrada el Thrash de Kreator però amb tocs i sons més actuals, és una bona compra assegurada tot i que al final del CD posen els temes més dispars i que trenquen una mica amb la monotonia, des del meu humil punt de vista, del Thrash rude i sense mitjans temps d'altres grups.

@vidhar666
28/11/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.