SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Saurom Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Kiss of Death (Kiss Tribute Band) La casa del Loco (Zaragoza)

Saurom París 15 (Málaga)

Forja + Obscens + Strip Wolf (Barcelona)

Easy Rider + Tâlesien Transylvania (Vigo)

Easy Rider Transylvania (Vigo)

Saurom Teatro Circo (Murcia)

Nurcry + Sin Control Revi Live (Madrid)

The Slavers (Iron Maiden Cover Band) + Kiss of Death (Kiss Tribute Band) Peter Rock (Valencia)

Redshark - Evil Realm (2019)

Redshark - Evil Realm
Redshark logo
España

Evil Realm (EP)

Power Metal
Autoproducido
2019


Temes

1. Destroy What Destroys You
2. Sentenced To Kill
3. Burn Your Flag
4. The Beginning Of The Storm
5. Stronger Than Ever

Formació

Voz: Pau Correas

Guitarra: Philip Graves

Guitarra: Javi Bono

Bajo: Chris Carrest
Batería:Mark Striker

Crítica

Des de Barcelona ens arriba el segon EP de Redshark, que té per títol "Evil Realm". La banda formada l'any 2012 a la ciutat Condeal per Philip Graves i a la que més tard s'incorporarien el bateria Mark Striker, el guitarrista Javi bono, Chris Carrest a baix i finalment l'any 2018 Pau Correas a les veus.

A dia d'avui, han publicat dos singles "Light of Darkness" el 2013 i "Destroy Whats Destroys You" el 2016, i dos EP's "Rain of Destrucition" de 2106 i aquest "Evil Realm" de 2019.

Què dir de Redshark? Ens trobem davant una banda que no ha vingut a inventar res nou, i tampoc és que vulguin fer-ho. Executen a la perfecció els patrons de metal, però amb una clara evolució que va des del heavy metal més clàssic dels seus primers treballs fins a l'Speed Metal i el Power d'arrel nord americana d'aquest nou EP.

Amb "Evil Realm" Redshark ens presenten 5 cançons creades pel mateix Phlip Graves. El disc comença amb "Destroy What Destroys You", un antic single amb Graves a la veu, que ara ha estat regravat amb Pau Correas, cosa sumada a una millor producció li dóna un nou aire al tema, que recorda als Helloween de Kai Hansen.

"Sentenced to Kill" segueix amb l'explosió d'aquest US Power Metal més clàssic amb una temàtica que ens parla de com dues persones són apunyalades en ple carrer per una persona que tot i haver estat jutjada pels seus delictes, segueix en llibertat.

"The Beginning of the Storm" i "Stronger than Ever" tanquen aquest curt però intens EP dels de Barcelona.
A "The Beginning of the Storn" baixem la velocitat i ens trobem davant un mur rítmic que fa d'aquesta cançó creada l'any 2015, la peça més sòlida del disc. Amb unes guitarres espectaculars i una tornada corejable al 100%.

I amb "Stronger than Ever", el tema que tanca aquest treball, torna la velocitat i els sons més clàssics, que et deixen amb ganes de més.

Estem doncs davant un curt però intens treball de pur US Power Metal. Directe, sense pausa, sense contemplacions i amb unes lletres que volen explicar moltes coses.

Per acabar no ens oblidem de la portada. Un excel·lent treball a càrrec de José Antonio Vives, que ja havia col·laborat amb la banda a la portada de "Rain of Destruction".

En aquesta ocasió, el tauró vermell adopta un toc més humà i entra a la ciutat per conquerir tot el que es fiqui per davant, pujat a un faristol en clar homenatge al disc de debut de Sanctuary "Refused Denied".

Si el títol de l'anteior EP de Redshark "Rain of Destruction" començava per la lletra "R", aquest ho fa per la lletra "E". El següent ho farà per la "D", i així successivament. Això vol dir que tenim, per sort, Redshark per estona.

Xavi Gorro
21/01/2020

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.