SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Redimoni + Korgull + Age of Steel Upload (Barcelona)

Elisa C. Martin + Hora Límite + Embers of Pride + Bridge to Nowhere Revi Live (Madrid)

Ankor + Vukovi + Far'n'Hate Stage Live (Bilbao)

Angra + Opera Magna + Arwen Razzmatazz 2 (Barcelona)

Enuff Z'Nuff + Dusty Riders Estudios Groove (Portugalete)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Feu Gregeois - Mortis Regnum - 1st Cricle (2010)

Feu Gregeois - Mortis Regnum - 1st Cricle
Feu Gregeois
Feu Gregeois logo
Francia

Mortis Regnum - 1st Cricle

Black / Death Metal
Heaume
2010


Temes

1. Mortis Regnum (instrumental) 04:08
2. Bloodshed 04:46
3. Fragments Of The Past 05:14
4. Wind Of War (instrumental) 02:39
5. The Warlord 04:27
6. Templars 03:44
7. Ashes Of Dusk (instrumental) 01:24
8. Sentence Of Death 05:19
9. Ager Sanguinis (instrumental) 01:30
10. Soldiers Of Faith 03:12
11. The Pride Of Twilight (instrumental) 01:22
12. Life Of Sin 04:41
13. Redemption (instrumental) 02:21

Formació

Veus i guitarra: Ordan
Baix: Prophan
Batería i Teclats: Wüthan

Crítica

Feu Gregeios en llengua francesa significa Foc Grec, un foc usat en l'antiguitat la particularitat era que l'aigua no aconseguia sufocar-lo. Mortis Regnum és una obra conceptual sobre un cavaller durant la primera croada, sense saber de què va ni traduir les lletres és fàcil adonar-se del fet de ser conceptual per l'abundància de pistes que serveixen de fil conductor com si d'una banda sonora es tractés. Aquest és una de les principals característiques de Mortis Regnum, la banda dóna tanta importància a aquests talls com a les cançons. Un gran treball que es podrien haver estalviat però que aporten gran riquesa al conjunt. També s'ha de comentar que Mortis Regnum s'ha editat en dues versions, 1st Circle amb tretze temes, el qual estem analitzant i una segona versió anomenada 2nd Circle amb onze pistes i una portada diferent. Si bé la d'2nd Circle és més específica quant a la temàtica de l'àlbum - s'aprecia un cavaller medieval al camp de batalla - la portada de la primera edició és més fosca i més en consonanica amb el so de Feu Gregeois

L'estil de Feu Gregeois és un death bastant melòdic amb gran influència Black. Un gran treball vocal acompanyat per uns riffs contundents en tot el disc, pesats, però veloços per moments. Els teclats a part d'encarregar de les abundants introduccions, que per cert no tenen res a envejar a les grans bandes sonores, són presents en els temes del disc però sempre en un segon pla, aportant la dosi d'èpica justa sense ser pesats ni pomposos , particularment s'agraeix en un moment en què s'abusa una mica d'ella. Un disc que no necessita de moltes escoltes perquè t'atrapi sense ser un fanàtic del death ni del black.

Mortis Regnum de Feu Gregeois han estat una gran sorpresa per a mi des del moment en què els escolti, dit sigui de pas, de casualitat. Un gran disc molt recomanat per a tots aquells disposats a deixar-se portar per l'èpica amagada després de les guitarres sense la fanfàrria habitual tan de moda últimament.

Sergi Arise "Hell"
13/05/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.