SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Saurom Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Kiss of Death (Kiss Tribute Band) La casa del Loco (Zaragoza)

Saurom París 15 (Málaga)

Forja + Obscens + Strip Wolf (Barcelona)

Easy Rider + Tâlesien Transylvania (Vigo)

Easy Rider Transylvania (Vigo)

Saurom Teatro Circo (Murcia)

Nurcry + Sin Control Revi Live (Madrid)

The Slavers (Iron Maiden Cover Band) + Kiss of Death (Kiss Tribute Band) Peter Rock (Valencia)

Emberland - The Harbour In Me (2021)

Emberland - The Harbour In Me
Emberland logo
España

The Harbour In Me

Melodic Metal
Autoproducido
2021


Temes

1. A Vision
2. Invocation
3. Bear My Ember
4. Harbouring Me
5. My War
6. Under My Tree
7. Skeptic Mind
8. Let Me Die
9. Our Demise
10. The Last Journey

Formació

Bateria: Luka
Veus i guturals: Will
Baix: Víctor
Teclats i veus: Xavi
Guitarra: Jimmy
Veu: Clara

Crítica

Embersland és una banda de Metall formada a la ciutat de Barcelona. Una daquestes bandes que des de la primera escolta notes que tenen alguna cosa especial. Una banda de Metall hereva del so de bandes com Stratovarius, Epica o Kamelot, que ens demostra amb aquest treball que vénen a conquerir l'Olimp del Power Metal Europeu.

Amb aquest “The Harbour in me” la banda es consagra com el que són, una gran banda marcada per la tècnica l'actitud necessària per portar la banda al capdamunt.

L'àlbum ho obre “A Vision, tota una declaració de principis. Un so enèrgic, ple d'actitud on una base rítmica sòlida atropella cada segon. Les guitarres es mostren afilades, amb clares influències de bandes com Sonata Arctica. El joc de veus, marca de casa és del millor d'un tema, on, a més, ens trobem la col·laboració de David Arreondo de Taken, a les veus. Segueix “Invocation” un tema dens i fosc, d'atmosfera pesada que surt lleugerament de l'estil d'Embersland. No obstant, no deixa de ser un tema de luxe.

El tercer tall de l'àlbum es titula Bear My Ember, una cançó que destaca per ser un dels temes més canyers de la banda. Una cançó que, a més, fa ús d'elements propers al Melodic Black Metal, sobretot a la base rítmica. Del millor del disc. El segueix Harbouring Me una altra mostra del potencial d'aquesta banda barcelonina per crear un Power Metal influenciat per bandes com After Forever.

Amb “My War” arribem a la meitat del disc i escoltem un tema equilibrat. Una cançó marcada pel equilibri perfecte entre l'energia i la melodia. El joc de veus és espectacular. Un joc d'harmonies acompanyat per la qualitat compositiva d'unes guitarres que es troben al millor moment. El segueix “Under My Tree” una altra mostra clara de qualitat. Arribem a aquest punt podem afirmar que el disc no posseeix un sol segon de farciment.

"Skeptic Mind" és una d'aquelles cançons que queden al record. Un tema que arrenca amb una entrada de baix plena d'actitud capaç de marcar el camí a un dels temes més enèrgics de la discografia. Una cançó destinada a aparèixer a cadascun dels seus directes, sens dubte.

A “Our Demise” escoltem la veu de Kris Vega de la banda Born in Exile, col·laborant amb aquest poderós combo. Una col·laboració d'alçada, que aporta a la cançó una dimensió més gran. Una cosa semblant passa a “The Last Journey” tema que tanca l'àlbum i en què col·labora Carlos Torregrosa. El colofó ​​final per a un disc de gran qualitat, destinat a convertir-se en un clàssic del Power Metal fet a Espanya.

Embersland ens porta amb el seu nou treball The Harbour in me un àlbum complet i sòlid, ple d'actitud i qualitat que, sens dubte, els projecta com una de les bandes exponents del Metall actual a Espanya. No té malbaratament.

ZorroLoko
01/02/2022

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.