SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Quim Mandado + Meinstein + Braindrag + Pycaya + BlackØwl + Erym Factory + Savaged + Bisonte Vs Búfalo Castell de Cornellà (Cornellà)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Chatarra - Rock Duro (2022)

Chatarra - Rock Duro
Chatarra logo
España

Rock Duro

Hard Rock
Autoproducido
2022


Temes

01. Vagabundo
02. Sandra
03. Disfraz de ángel
04. Ni en el peor de tus sueños
05. Paraules
06. El cajón de recuerdos
07. Triste canción de amor
08. Culpable

Formació

Guitarra i veu: Chusaco
Bateria: Rodrigo
Baix: Darío

Crítica

Són ja vint-i-cinc anys d'aquest trió català, amb diverses formacions a les seves files, són els Chatarra, format actualment per un català a la guitarra, Chusaco, un italià baixista, Dario i un baterista xilè que ens presenten el seu nou disc “Rock Duro”, que consta de set cançons pròpies i una versió de l'artista mexicà El Tri, anomenada “Triste canción de amor”.

Al primer tall anomenat “Vagabundo”, sentim una bateria amb enganxada i amb una guitarra, contundent, ens recorda com Boikot o Porretas, al col·labora Mariano Toledano, a la segona guitarra.

Segona cançó, un tema difícil d'ingerir, sobre les substàncies tòxiques i el que recau en un mateix, a la història de la protagonista, que dóna nom a la cançó Sandra.

A la continuació trobem “Disfressa d'Àngel” amb una introducció molt Platero i tu, amb una veu més neta per part de Chusaco. Després ve “Ni en el pitjor dels teus somnis”, que ens parla d'un tema que per desgràcia el donem com a natural, quan continua sent injust com el primer dia, que el vam veure a la televisió, com és la immigració il·legal.

Proper tema trobem un tema on col·labora Sergio Fuelcore, del grup Malos Tragos, l'única cançó del disc, cantada en català.

Següent cançó “El calaix de records” tema single del disc i trobem un videoclip a Youtube, un tema que recorda que temps enrere es vivia sense estrès, i tot es deixava fluir, i han de guardar al calaix.


Penúltima cançó del rodó, trobem una peculiar versió de l'artista mexicà El Tri, anomenada “Triste canción de amor”, emportant-se-la al seu terreny.

“Culpable” últim tall, que ens parla dels empresaris que s'enriqueixen a base d'explotar els més desafavorits, el tema menys Rock urbà, i ens recorda més altres estil com el Stoner.

En conclusió, un disc molt fàcil de sentir, amb melodies i lletres que es queden al cap, a la primera esperem amb aquest disc donin el tret de sortida a la primera divisió, ja que els cal.

Javi ZM
16/02/2023

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.