SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Elisa C. Martin + Hora Límite + Embers of Pride + Bridge to Nowhere Revi Live (Madrid)

Ankor + Vukovi + Far'n'Hate Stage Live (Bilbao)

Angra + Opera Magna + Arwen Razzmatazz 2 (Barcelona)

Enuff Z'Nuff + Dusty Riders Estudios Groove (Portugalete)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Knights of Blood - El juicio de Osiris (2023)

Knights of Blood - El juicio de Osiris
Knights of Blood logo
España

El juicio de Osiris

Melodic Metal
Duque Music
2023


Temes

1. Caída A Los Infiernos
2. El Viaje Del Alma
3. Susurros De Apofis
4. Luna De Sangre
5. El Juicio De Osiris
6. Castigo Eterno
7. El Libro De Los Muertos

Formació

Veu: Mireia Fontarrosa Zamora
Baix: Alejandro Sola Jiménez
Bateria: Kyle Jon O´Brien
Guitarra: José Ramón Vílchez
Guitarra: Javier Jesús Molina

Crítica

Knights Of Blood, la banda granadina de Heavy Metal em sembla del millor que ha aparegut aquests últims anys al panorama més clàssic del heavy cantat en castellà. Una banda en ple estat de creativitat capaç de transmetre discos sòlids plens de ràbia i qualitat, a més de proporcionar uns directes d'infart. Ara els granadins ens porten el seu tercer àlbum, de nom “El Juicio De Osiris” un disc ambientat a l'Antic Egipte amb què la banda pretén ser el pas definitiu capaç de consagrar-los al lloc que els correspon.

L'àlbum, arrenca amb el tema “Caída A Los Infiernos”, intensitat, tècnica i agressivitat per a la cançó que va ser llançada a manera de presentació d'aquest àlbum. Com em passa cada vegada que escolto aquesta banda, percebo un treball instrumental de gran qualitat, amb una proposta sòlida i un so cada cop més característic. Una tornada ben treballada i un riff de guitarra sòlid acompanyen una base rítmica d'infart fa que aquest disc, des de la primera escolta es presenti com un veritable huracà sonor. El segon tall de l'àlbum es titula “El Viaje Del Alma”, moment on la veu de Mireia Fontarrosa absorbeix tota l'atenció al llarg d'un tema salvatge i desbocat. Les guitarres acompanyen la creació de tot aquest univers sonor amb signatura pròpia. Des del primer segon d'escolta ja podem afirmar que es tracta de Knights of Blood, un segell propi en el seu so característic.

“Susurros De Apofis“ és el tercer tall d'aquest àlbum. Una cançó sòlida i honesta. Directa, plena d'actitud i de ràbia. Un veritable exercici de Heavy Metal clàssic que sap directe. Del millor de l'àlbum. A “Luna De Sangre”, els granadins acceleren el tempo de manera considerable, mostrant-nos la seva cara més agressiva i versàtil. Velocitat i tècnica per a un tema amb gran enganxada. Tornades enganxoses i virtuosisme a dojo. La Mireia es mostra com una autèntica frontwoman plena de versatilitat a l'hora de cantar. Un tema potent capaç de posar aquest àlbum al lloc que li correspon.

A “El Juicio De Osiris”, Knights of Blood sobresurt per la intensitat de la seva base rítmica, un altre dels grans forts d'aquesta banda, cosa que, combinada amb diferents interludis, fan d'aquesta cançó un referent clar per als seus concerts en directe. El segueix “Castigo Eterno”, una de les millors tornades de tota aquesta feina. Sens dubte, aquest àlbum està perfectament equilibrat, tots i cadascun dels temes que el componen reflecteixen a la perfecció el so duna banda que està en plena expansió. Tancant l'àlbum escoltem “El Libro De Los Muertos”, un tema instrumental que, de manera breu, però concisa actua com a coda per a aquest treball de gran qualitat.

Knights Of Blood no són nous en això. La banda granadina són una veritable maquinària dexecutar Heavy Metal clàssic amb una qualitat molt per sobre de la mitjana. Composicions sòlides, lletres treballades, so cru i energia a dojo. Un disc descolta obligada.

ZorroLoko
03/04/2023

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.