SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Redimoni + Korgull + Age of Steel Upload (Barcelona)

Elisa C. Martin + Hora Límite + Embers of Pride + Bridge to Nowhere Revi Live (Madrid)

Ankor + Vukovi + Far'n'Hate Stage Live (Bilbao)

Angra + Opera Magna + Arwen Razzmatazz 2 (Barcelona)

Enuff Z'Nuff + Dusty Riders Estudios Groove (Portugalete)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kambrium - Shadowpath (2011)

Kambrium - Shadowpath
Kambrium logo
Alemania

Shadowpath

Melodic Death Metal
Massacre Records
2011


Temes

1. Shadowpath (Intro) 01:31
2. Among The Lost 05:05
3. Arming For Retribution 06:42
4. Thanatos 05:45
5. Feuer gegen Feuer 05:02
6. Hollow Heart 05:41
7. Hiding In Sorrow 04:11
8. The Eye Of Horus 05:48
9. Dewfall 02:43
10. A Sinner's Remorse 07:56

Formació

Veus i baix: Martin Simon
Guitarra: Karsten Simon
Guitarra: Julian Schenke
Teclats: Jan Hein
Bateria: Fabien Chmiel

Crítica

Shadowpath és l'àlbum debut dels alemanys Kambrium que després de més de cinc anys en els quals només van editar una Demo, From Treason To Death, i un EP, A Silent Moon. En el passat 2011, van editar de forma auto produïda aquest Shadowpath i al poc temps van signar amb Massacre Records seva distribució.

No és un disc que resulti fàcil de classificar, si bé es tracta sens dubte d'un disc de Melodic Death, té moltes influències que es van mostrant pista després pista i fins i tot dins d'un mateix tall. I és que les influències van des del progressiu, gòtic, power i llegant a moments més extrems incloent també al treball vocal, que el que ens trobem amb veus netes, esquinçada, guturals i extremes. Si bé és cert que abastant tants registres en un mateix vocalista, que també és el baixista, si els fes tots a la perfecció estaríem davant un nou crac. I aquí és on podem veure un dels punts en què Kambrium poden rebre alguna crítica dels més puritans, ja que trobarem a molts altres vocalistes que dominin millor cada un d'aquests registres, però el resultat global és molt més que correcte tractant-se d'una sola persona.

Els teclats és un altre dels trets característics de l'estil i per tant de Kambrium, ens poden recordar en ocasions a Children Of Bodom, també en altres moments on es fusionen power i death. Els teclats sense resultar pesats ni eclipsar el treball de les guitarres aporten aquest sentimentalisme que acompanya al so de Kambrium com podem veure en el tema Hollow Heart.

En definitiva un gran debut tractant-se d'un disc autoproduït, que va tenir els seus fruits amb la posterior signatura amb Massacre Records. Un disc que no s'ha de encasellar només en el Melodic Death, sinó que agradarà a tots els seguidors que tinguin la ment oberta per poder escoltar una oferta musical que és la unió de diversos estils com el power, gòtic, progressiu i moments més foscos i extrems.

Sergi Arise "Hell"
19/02/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.