SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Redimoni + Korgull + Age of Steel Upload (Barcelona)

Elisa C. Martin + Hora Límite + Embers of Pride + Bridge to Nowhere Revi Live (Madrid)

Ankor + Vukovi + Far'n'Hate Stage Live (Bilbao)

Angra + Opera Magna + Arwen Razzmatazz 2 (Barcelona)

Enuff Z'Nuff + Dusty Riders Estudios Groove (Portugalete)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Nothgard - Warhorns of Midgard (2011)

Nothgard - Warhorns of Midgard
Nothgard
Nothgard logo
Alemania

Warhorns of Midgard

Pagan Metal
Black Bards Entertainment
2011


Temes

1. Lex Talionis 04:38
2. Arminius 05:14
3. Under the Serpent Sign 04:08
4. Einherjer 05:33
5. Shadows Arise 02:09
6. Blackened Sky 06:02
7. Victory 03:57
8. Warhorns of Midgard 05:29
9. Spirit 03:38
10. Ancient Heritage/Modern Warriors 05:08
11. Rise After Falling 04:25
12. Ragnarök 05:31

Formació

Veus i guitarra: Dom
Guitarra: Daniel
Baix: Viktor
Bateria: Ziegler

Crítica

Nothgard és una de les bastants joves bandes que últimament des d'Alemanya s'apunten a fer un folk / death metal de moltíssima qualitat, que estan irrompent en els reproductors MP3 (o MP4) de molts de nosaltres i que demanen a crits fer-se un lloc en aquest mercat musical. Al meu especialment Nothgard ha estat una de les que més m'ha cridat l'atenció, no pel fet de trobar-hi res de nou que no m'hagin pogut aportar altres bandes, sinó per com han sabut incorporar moltes d'aquestes qualitats i característiques dins de la seva música creant un treball que posaria la mà al foc que no desagradés a cap amant d'aquest estil musical.

El que ens trobem ja només de sentir les primeres notes d'aquest CD és amb uns ritmes frenètics que van a trencar el ritme habitual dels batecs del nostre cor. La primera cançó entra amb una contundència impressionant que ja aconsegueix captivarnos i endinsar-nos en aquesta joia que ens presenta Nothgard.

Nothgard és una banda clarament marcada pel folk metall i pel death metal, amb grans dosis tècniques, molta velocitat, fent molt ús dels harmònics de les seves guitarres, ritmes contundents que no paren de canviar fent saltar el cor cada dos per tres per adaptar-se de nou, amb moments d'harmonia donats per teclats o cors, i amb genials moments de dissonància que encantessin a tot apassionat de la música. Però sense oblidar-nos dels moments marcats per melodies d'influència clarament folk, que per naturalesa ja donen moltíssima força a la música i aconsegueixen captivar a qualsevol. M'atreviria a dir que Nothgard és un dels grups que millor maridatge fa entre folk i death metal.

A mi personalment el tipus de veu del cantant crec que és l'adequada per a un grup d'aquest estil i no fluixeja en cap moment del disc, més aviat al contrari li dóna una força brutal i tenint en compte que a més és guitarrista solista. Els ritmes de la bateria com ja hem comentat són un no parar i no tenen res de constant. I les dues guitarres i el baix omplen perfectament i sense parar la melodia de Warhorns of Midgard.

Personalment m'agradaria destacar la primera cançó del disc (Lex Talionis) per no ser la típica intro amb què comencen la majoria dels grups d'aquest gènere sinó que comença amb una contundència espectacular. També la cançó que porta el nom del treball i el defineix molt bé amb gran velocitat. Blackned sky per la gran força que transmet i Under the serpent sign per ser possiblement una de les més folks que hi ha a la feina.

Es veu que aquest grup està format per grans instrumentistes i que s'han cuidat molt tots els detalls per fer del treball d'aquest grup un gran CD.

Aquest ha estat el meu humil visió com a amant del death en general i amb especial simpatia pel folk. Espero que aquesta review ajudi a captivar a algun dels lectors i interessar-se per una banda que m'agradaria que d'aquí uns anys puguem veure amb total normalitat en els cartells dels festivals més importants del gènere.

Druida
09/01/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.