SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Redimoni + Korgull + Age of Steel Upload (Barcelona)

Elisa C. Martin + Hora Límite + Embers of Pride + Bridge to Nowhere Revi Live (Madrid)

Ankor + Vukovi + Far'n'Hate Stage Live (Bilbao)

Angra + Opera Magna + Arwen Razzmatazz 2 (Barcelona)

Enuff Z'Nuff + Dusty Riders Estudios Groove (Portugalete)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Strydegor - In The Shadow Of Remembrance (2012)

Strydegor - In The Shadow Of Remembrance
Strydegor logo
Alemania

In The Shadow Of Remembrance

Viking Metal
CCP Records
2012


Temes

1. Intro
2. The Memorial Fire
3. Fight for Decay
4. Everlasting Allegiance
5. Berserk
6. In the Shadow of Remembrance
7. Vafthrudnismal
8. Independent Realm
9. Ride into the Night
10. Waves of Sorrow
11. Meadguard

Formació

Veus i guitarra: Florian Kunde
Baix: Clemens Thieke
Bateria: Sven Martinek

Crítica

Els alemanys Strydegor acaben de llançar el seu segon disc a través del segell CCP Records. La banda ha travessat gravis moments després de la mort del seu antic guitarra Slava Giebel en un accident de trànsit després de l'edició del seu primer disc, Back On Ancient Traces. Afortunadament els tres membres restants, Florian Kunde veus i guitarres, Clemens Thieke baix i Sven Martinek bateria, han aconseguit superar les circumstàncies i seguir endavant.

El resultat és In The Shadows Of Remembrance, un disc de death metal melòdic que segueix el camí iniciat en el seu primer disc. Death melòdic l'estil viking i paguen. Els recursos folks i rancis són constants i no podem evitar esmentar una clara inspiració en Amon Amarth per definir l'estil de Strydegor.

Els temes són pesats, dobles bombos martellejant sense parar, guitarres gravis amb riffs puntejats que aporten melodia a la pesada foscor de les bases. Temes que no podràs evitar acompanyar amb el cap alternant foscor amb la llum que aporta la segona guitarra dibuixant melodies paral · leles i incorporant moments acústics. Les veus guturals, han millorat en aquest segon treball guanyant versatilitat, deixant de ser excessivament lineals. I aconseguint versos relativament enganxosos.

Un pas endavant de Strydegor a la recerca del seu so propi després de superar moments que haurien fet tirar la tovallola i que ells han sabut remuntar llançant aquest treball en el qual han volgut endinsar-se en la solidaritat entre germans i el conflicte entre el dolor i la destinació que ells han hagut d'afrontar. Un bon disc de death melòdic que agradarà als adeptes de l'estil.

Sergi Arise "Hell"
30/03/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.