SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Quim Mandado + Meinstein + Braindrag + Pycaya + BlackØwl + Erym Factory + Savaged + Bisonte Vs Búfalo Castell de Cornellà (Cornellà)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Tsjuder - Legion Helvete (2000)

Tsjuder - Legion Helvete
Tsjuder
Tsjuder logo
Noruega

Legion Helvete

Black Metal
Season Of Mist
2000


Temes

1. The Daemon Throne 03:40
2. Fra en Råtten Kiste 05:19
3. Dauðir 03:37
4. Voldsherskeren 04:49
5. Slakt 03:47
6. Black Shadows of Hell 03:29
7. Blod og Aske 04:59
8. Vårt Helvete 10:14

Formació

Veus i Baix: Nag
Guitarra: Draugluin
Bateria: AntiChristian

Crítica

Després d'un temps hem arribat a la gran ... ¡¡Noruega!! i què tenim aquí? Tenim muchiísimo ... ¿Salmó? aquest ... el bressol del Black Metall i no se m'acut dir una altra cosa ... Bé, a Noruega tenim salmó i interminables de bandes de Black metall tenim a Emperor, Vreid, Mayhem, Ggorgoroth, Burzum, Darktrhone, Immortal i podria continuar fins quedar-me sense dits tant escriure!!

Avui parlarem dels Noruecs Tsjuder! Van sorgir de ple en l'onada del Black metall del 90, una banda que s'ha conservat molt bé fins a l'actualitat amb una extensa discografia i tot que creix una mica gràcies a les seves 3 primeres donem que les van treure en 2 anys seguits.

Formats al 1993 no van treure el seu primer Disc fins a l'any 2000 però, no. ¡No es van estar tocant les boles! Aquesta banda va editar 3 donem i 2 EP abans de treure el seu primer disc Kill For Satan un disc en el qual també denota la seva influència Death metall, per molt petita encara que siguin cruament black, la bateria és més tècnica que una de black convencional, cosa que destaca molt aquesta banda.

Doncs l'any 2000 teniem al nostre disc de Tsjuder sota el braç i bo, per que ivamos a esperar 7 anys més a tenir un altre CD seu? L'any 2002 Tsjuder llança Demonic Possession un gran disc en el meu opinion, veiem l'evolució tècnica de tots els components (m'agradaria remarcar que hi va haver canvis en la formació i també és molt possible que es degui a això). L'any 2004 vam rebre un altre regal de part d'aquests nois, aquest anomenat Desert Northern Hell continuen la seva evolució, però no una evolució com la que ha afectat la majoria de bandes de black, no era cap evolució "musical" si al gènere ens referim, ells seguien sent tan crus com sempre, simplement evolucionavan tècnicament i milloraven.

Veient la línia que tenien els nois de Tsjuder de disc cada dos anys vam decidir esperar fins al 2006 a veure que passava, ens quedem amb el moc penjant ... esperem un parell d'anys més però el 2008 tampoc res, Què llets passava? On eren Tsjuder? Any 2011 Tsjuder anuncien el lancamiento del seu nou disc.

Aquests brutals noruecs ens impressionen amb Legion Helvete un disc en què brutalizan el black metall des de la seva entranyes el 2011 encara conserven el seu so a BLACK METAL una cosa molt difícil per als temps que corren, té tocs que ens recorden als grandiosos Immortal, als primers CD de Gorgoroth per exemple però sempre distingits a aquestes bandes per la seva carcateristico so i velocitat, a una altra banda a la qual podria sonar semblat aquest CD serien els noruecs de Taake una altra de les bandes de black metall que no deixen de sorprendre'ns avui dia .

Legion Helvete segueix el seu línia de black metall, aquests nois amb el pas dels anys han sabut mantenir-se en la seva línia musical, i s'han mantingut en el cru black metall sense anar a parar a altres estils com el black que està més lligat al trhash metall, cosa que sincera i personalment no m'agrada en una banda d'aquest estil, bo ens estem desviant del tema inicial.

El cd Legion Helvete ja hem esmentat abans que sonava molt a el black metall inicial, però això, vol dir que va a sonar a llauna o com si l'haguessin gravat tancats en un armari? No! a Desert Northern Hell ens van demostrar que podien fer seu cru black amb un so nítid i potent, ja que en Legion Helvete ens demostren que poden fer-ho millor també, hauríem de destacar que la seva "barreja" ha millorat considerablement ja que els volums de la veu no estan tan alts com a Desert Northern Hell en què la veu es menjava el so de algun instrument.

Alguna cançó destacada d'aquest disc? Doncs no podria ser una altra que Slakt, la traducció del seu títol seria alguna cosa com "Massacre" no podria ser més encertat per que el so demolidor d'aquesta cançó no ens podria transmetre una altra cosa, la velocitat i la tècnica de la bateria tornen a aparèixer en temes com aquest en què ens sorprèn un cop més, a més de les seves guitarres amb passatges foscos i riffs ràpids. Totes les cançons es podria dir que estan molt en la línia de Desert Northern Hell però amb aquesta cosa que ens enganxa a escoltar el seu disc una i altra vegada, esperem que no demorin a treure el pròxim.

Disc recomendadisimo per als amants del black metall, i si alguna vegada teniu l'oportunitat d'anar a un directe d'aquesta banda no ho dubteu.

Kasky Svart Hans Legeme
29/10/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.