SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Redimoni + Korgull + Age of Steel Upload (Barcelona)

Elisa C. Martin + Hora Límite + Embers of Pride + Bridge to Nowhere Revi Live (Madrid)

Ankor + Vukovi + Far'n'Hate Stage Live (Bilbao)

Angra + Opera Magna + Arwen Razzmatazz 2 (Barcelona)

Enuff Z'Nuff + Dusty Riders Estudios Groove (Portugalete)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Scent of Death - Of Martyrs's Agony and Hate (2012)

Scent of Death - Of Martyrs's Agony and Hate
Scent of Death
Scent of Death logo
España

Of Martyrs's Agony and Hate

Technical Death Metal
Pathologically Explicit Recordings
2012


Temes

1. Awakening of the Liar 05:59
2. The Enemy of My Enemy 04:29
3. Ego Te Provoco 05:37
4. Feeling the Fear 03:20
5. A Simple Twist of Fate 04:21
6. Man Kills, God Too 04:40
7. The Fathers's Sins 03:59
8. The Sleeper Must Awake 02:47
9. Sear Me in a Sea of Snakes 04:11

Formació

Veu: Sérgio Afonso
Guitarra: Bernardo Estévez
Guitarra: Jorge F. Taboada
Baix: Carlos F. Caballo
Bateria: Rolando Barros

Crítica

Em va portar un temps fins que per fi li va arribar el torn a aquest CD , no només per la quantitat de llançaments que tinc a la cua " A Criticar " donada la meva inquietud musical per col · laborar en diverses webzines com a redactor de notícies , crític musical o cronista de concerts , ni per l'estona que dedico per plaer i nostàlgia a escoltar clàssics dels últims 30 anys , sinó també perquè volia dedicar especial atenció a aquest llançament que , encara que ja fa algun temps que circula per les altes esferes dels crítics musicals , val la pena degustar amb calma i més sent d'una banda d'Ourense amb dos discos a l'esquena .

" Of Martyr s Agony and Hate " em va sorprendre gratament des del primer acord , donada la seva intensitat inicial i que sona a brutal death metall altament tècnic . Moltes de les bandes actuals d'aquest gènere pequen de la primacia de les formes al contingut , és a dir , ofereixen milers de riffs però a part d' aixo , no perduren molt en la ment dels oients després d'unes poques audicions , tot acaba en l'èxtasi de guitarres i bateries ràpides . Però aquest no és el cas de Scent Of Death i el seu " Of Martyr s Agony and Hate " .

Aquesta clar que es poden descriure com a tècnics i moderns, així com ultra ràpids i brutals , però tenen l'essència del death metall i els seus principals influències diria que són bandes com Suffocation o Morbid Angel . Tot i que quan comencen a picar la guitarra juntament amb ritmes accelerats i complexos no vol dir que es repeteixin fins a la sacietat en tot l'àlbum sense mostrar ni una mica d'originalitat ni marca distintiva. Aconsegueixen transmetre , més enllà d'una simple successió de notes sense fi, un silenci entre elles i malgrat que els seus arranjaments no són comercials inclouen passatges memorables i efectius que graven en el nostre cervell per torturar agònicament amb l'odi dels màrtirs que s'esmenten en el títol del CD . Els ritmes ràpids predominen en tot l'àlbum , no us vull enganyar , però al mateix temps hi ha cançons bestials com " Ego Et Provoco " que són més lentes i amb patrons de guitarra super pesats . Destacaria temes com el ja comentat , "A Simple Twist of Fate " i " Man Kills , God Too ..." .

En 2002 van llançar el seu primer EP " entangled in Hate " i posteriorment en
2005 van llançar " Woven in the Book of Hate " que, encara que no he escoltat , el meu interès a fer-ho després d'escoltar el seu últim llançament va creixent per moments .

@vidhar666
31/10/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.