SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Redimoni + Korgull + Age of Steel Upload (Barcelona)

Elisa C. Martin + Hora Límite + Embers of Pride + Bridge to Nowhere Revi Live (Madrid)

Ankor + Vukovi + Far'n'Hate Stage Live (Bilbao)

Angra + Opera Magna + Arwen Razzmatazz 2 (Barcelona)

Enuff Z'Nuff + Dusty Riders Estudios Groove (Portugalete)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Warcry - Inmortal (2013)

Warcry - Inmortal
Warcry logo
España

Inmortal

Power / Heavy Metal
Jaus Records
2013


Temes

01- Quiero oírte
02- Venganza
03- La maldición del templario
04- Siempre
05- Huelo el miedo
06- Si te vas
07- La elección
08- Keops
09- Como un mago
10- Mi tierra

Formació

Veus: Víctor García
Guitarra: Pablo García
Baix: Roberto García
Teclats: Santi Novoa
Bateria: Rafael Yugueros

Crítica

aNou CD dels asturians, el que van presentar en l'últim Leyendas del Rock en primícia i del qual ens van deixar un avançament amb el videoclip de "Quiero oírte".

Després d'una primera escolta, ens adonem que la banda ha posat especial cura i cura en el disc a tots els nivells. El so, la composició, l'enregistrament i la presentació del mateix en el seu format digipack, fotografia i portada.

La banda, després del seu anterior treball "Alfa", ha volgut aportar alguna cosa nova a la seva dilatada trajectòria. Així com a "Revolución", sí que havien fet una clara aposta per un so més cru, a "Alfa", sent un bon disc, no aportaven cap gir, cap canvi substancial a la seva carrera. Alguns bons temes i poc més. En canvi aquesta vegada s'han acurat creant nous himnes enganxosos i de molt nivell. Potser ja no sigui una banda de power metall amb un doble bombo fix a partir del qual neix cada cançó, potser alguns troben a faltar aquest punt, però la banda ha estat capaç de donar un pas endavant, evolucionar en el seu so i aconseguir nous temes de Warcry que no recordin massa a uns altres, que no s'assemblin en excés a ... i que tinguin igualment el segell del so Warcry, amb gran qualitat i del grat dels seus fans, podent captar nous adeptes, potser menys arrelats a sons tan ràpids i continus.

Aquest so d'alta qualitat ho han aconseguit entre altres coses, gravant en els estudis Distrito Federal i barrejant i masterizant-ho a Helsinki als Finnvox. Així temes més clàssics com "Quiero oírte" es convertiran en nous himnes de directe, sense cap tipus de dubte. Altres més crus en les seves estrofes, donen passos a tornades més melòdics, com "Venganza" on a més es pot observar com curiosament, Víctor García cada dia creix més i més en la veu. En aquest grup de temes trobaríem "Siempre" o "Como un mago".

Un dels millors temes de l'àlbum és "La Maldición del Templario", una història de les croades i la història de Jacques DeMolay amb una narració inicial, cosa a la qual no ens tenien acostumats els asturians. Un dels millors temes de l'àlbum, amb ritmes ràpids però complexos, no bateries planes i ràpides, les que interpreta en aquesta ocasió Rafa Yugueros i una tornada realment demolidor amb un esplendorós Víctor.

En aquest bloc més ràpid es trobarien referències més power com" Huelo el Miedo", carn de directe de nou on segueixen amb la fórmula que tant èxit els ha reportat amb Pablo García com a únic guitarra, i és que sobra i es basta. Un altre dels grans temes de l'àlbum i no per la seva rapidesa predominant, sinó també per múltiples girs i un grandíssim tornada.

Un parell de temes amb compassos més arabescos o orientals podríem trobar a" Si te vas" o també a "Keops"; facetes que la banda ja havia explorat però a les que han demostrat que poden seguir traient partit. Gran protagonisme els teclats de Santi Novoa al llarg de totes les composicions, punt de suport clau en els directes.

Barrejant tints progressius, amb velocitats en què abans no cavalcava la banda es troba "La elección", una mostra de la renovació del so i composició del grup, amb Roberto García, el tercer García de la formació, recolzant els greus responsables del so del quintet.

I així tanca aquest llançament amb "Mi Tierra", mig temps lent, oda a la terra d'aquests asturians, de nou donant una nova volta de rosca al so d'aquests consagrats pilars del metall nacional, història vivent del metall del nostre país.

En definitiva un llançament que ha renovar en el seu camí per mantenir-se en l'èxit que laboriosament han anat treballant i recollint disc rere disc, concert rere concert.

Víc Salda
18/11/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.