SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Redimoni + Korgull + Age of Steel Upload (Barcelona)

Elisa C. Martin + Hora Límite + Embers of Pride + Bridge to Nowhere Revi Live (Madrid)

Ankor + Vukovi + Far'n'Hate Stage Live (Bilbao)

Angra + Opera Magna + Arwen Razzmatazz 2 (Barcelona)

Enuff Z'Nuff + Dusty Riders Estudios Groove (Portugalete)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Burdel King - ¡Ladran, Luego Cabalgamos! (2011)

Burdel King - ¡Ladran, Luego Cabalgamos!
Burdel King logo
España

¡Ladran, Luego Cabalgamos!

Heavy Metal
Warner Music
2011


Temes

1. En El Bürdel (Intro)
2. El Sexorcista
3. 665 (El Vecino Del Diablo)
4. Engaña a Tu Novio
5. La Luna En Ti
6. Lo Llaman Democracia...
7. Inmaculada
8. Hotel De Mil Estrellas
9. Esta Noche Huele a Rock'N'Roll
10. Olatz
11. Nunca Sólo Tú Caminarás
12. Alambrado Sea Dios

Formació

Veus: Txus Di'Fellatio
Guitarra: Frank
Guitarra: Alberto Marín
Baix: Sergio Martínez
Teclats: Javi Diez
Bateria: Anono

Crítica

Allunyat completament de les orquestracions, les melodies "folkies" i les composicions interminables derivades totes d'una ment perillosament dantesca, el nou projecte de Txus Di 'Fellatio, líder i bateria de Mägo d'Oz, acompanyat aquest cop d'un veritable seguici reial - Frank (Mägo de Oz) i Alberto Marín (Hamlet) a les guitarres, Sergio Martínez (037-ex Mägo-ex Ankhara) al baix, Javi Deu (Bisofer i Arwen) als teclats i Anono (Stafas) a la bateria-, promet altes dosis de sexe, festa i pur rock'n'roll.

¡Ladran, luego cabalgamos! ens introdueix en un Bordell de carretera, apartat de la norma i la convenció, llar del vici i del plaer sense control on el Diable passeja fins a un total de dotze temes carregats d'històries de perdedors, injustícia i alguna que una altra balada d'infeliç mortal.

En el Bürdel, una intro que ens obre les portes de bat a bat a la imatge d'un típic bar de moteros de la frontera mexicana, extret d'alguna de les pel · lícules de Tarantino, dóna pas a El Sexorcista tema que ens presenta un paper del clergat una mica peculiar que prefereix practicar la confessió en un matalàs, deixant enrere la caduca imatge del confessionari lúgubre i fosc, o bé que "expulsa al dimoni a través d'amor" i no precisament el de Crist ... 665 (El Vecino Del Diablo) i Engaña a Tu Novio temes potents amb melodies enganxoses i divertides obren el camí a la primera balada de Bürdel King - La Luna En Ti - amb la qual van presentar l'avançada promocional de la banda a través del videoclip on podíem veure per primera vegada a un Txus ocupant íntegrament el paper de vocalista. Lo Llaman Democracia... és possiblement el tema més àcid de tot l'àlbum. Una lletra molt crítica amb la política actual, la injustícia i la corrupció per part de les altes esferes. Una crida a la revolució social "prendre el carrer i donar hòsties al poder" literalment extret del tema. Inmaculada - lletra i música de Jose Manuel Corral - ens parla d'una dona de virtuoses qualitats a la qual li cabia literalment "de tot", fins i tot el saxofon que acaba recitant un poderós sol. Una lletra desenfadada acompanyada d'una tornada senzill a l'una que perillosament enganxós. El vuitè tema del disc Hotel De Mil Estrellas fa olor de balada de tristesa, dolor i nostàlgia. Una cançó apta 100% per ballar amb la teva parella, tranquils, sota la llum de la lluna i qui sap ... final feliç per al més afortunat. Esta Noche Huele a Rock'N'Roll va ser la primera mostra que vam poder sentir del nou projecte de Txus i sens dubte és un dels temes més encertats del disc i de la banda. Ens dóna la benvinguda a Bürdel King sota uns riff s molt marcats, guitarres solistes dures i un Txus molt encertat a la veu. Olatz i Nunca Sólo Tú Caminarás tornen a reiterar en la marca inalterable de Bürdel King com una banda de pur R'N'R. Amb Alambrado Sea Dios acaba el primer àlbum de la nova banda de Txus. Un dels millors temes d'aquest disc tant per l'acidesa de la càrrega de la lletra com per la pesadesa de les guitarres que donen al tema una atmosfera més fosca i macabra que acompanya magistralment la veu de Carlos Escobedo (Sôber).

En el disc també van col · laborar Peri, Patricia Tapia, Kiskilla i Tony Menguiano (Mägo d'Oz) al costat de Javier Vargas, entre d'altres.

Lletres provocatives, riff s pur rock'n'roll, bateries contundents i veus desgastades, defineixen el nou projecte de Txus. Un àlbum recomanat per escoltar mentre et prens unes birres amb els col · legues i admires un "Eddie" somrient despenjant de la paret, o bé mentre et cenyeixes els pantalons hueveros "made in 80", sentint-te prou capacitat per apropar-te a la noia de la barra en qüestió i demanar-li el seu número de telèfon.

Un treball correcte que ens obre una "nova" línia de creació de Txus, a la qual no ens tenia tan acostumats, però que tot i així no deixa de distanciar-se de temes de Mägo com Mi nombre es Rock'n'Roll", Vodka'n'Roll, Para que no muera de frío una canción, llénala de rock'n'roll, Cuanto cabe en un Adiós o Si molesto me quedo.

Topillo
01/11/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.