SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Redimoni + Korgull + Age of Steel Upload (Barcelona)

Elisa C. Martin + Hora Límite + Embers of Pride + Bridge to Nowhere Revi Live (Madrid)

Ankor + Vukovi + Far'n'Hate Stage Live (Bilbao)

Angra + Opera Magna + Arwen Razzmatazz 2 (Barcelona)

Enuff Z'Nuff + Dusty Riders Estudios Groove (Portugalete)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

7Almas - Nueva Tierra (2014)

7Almas - Nueva Tierra
7Almas logo
España

Nueva Tierra

Hard Rock
The Fish Factory
2014


Temes

1. Nueva Tierra
2. Donde está tu amor
3. Esperándote
4. Buscando
5. Más Allá
6. Vampiros de traje
7. Dispuesto y en Pie
8. Te Siento Lejos
9. Allí estaré
10. Libre
11. Diosa del Templo
12. Hasta el Amanecer

Formació

Veu: Israel Hernansáiz
Teclats: Carlos Mora
Bateria i percussió: David Saura
Baix: Oscar Salas “Cherokee”
Guitarres: Óscar López

Crítica

Amb tan sols dos anyets des del naixement de 7Almas arriba el seu primer treball de llarga de durada: Nova Terra, en el qual flueix el hard rock clàssic que tant Israel Hernansáiz (vocalista) com Óscar López (guitarra) han volgut fer-nos arribar fruit de un projecte personal.

"Nueva Tierra", encarregat de donar nom a aquest àlbum, és el primer tema a sonar. Es tracta d'una composició molt melòdica i enganxosa, com en pràcticament tots els temes del disc, en el qual des del principi es pot veure l'elaboració dels teclats i els cors, a més del toc roquer que tenen les composicions dels riffs de les guitarres.

Amb un toc més acústic dóna començament "Donde está tu amor" en què podem trobar desdoblaments de guitarra interessants juntament amb el clàssic ritme del rock dels vuitanta, que desemboca en un altre tema una mica més lent que rebaixa les revolucions. "Esperándote" és una cançó en la qual remarcar els cors en les parts de la tornada que li dóna èmfasi en el que ens transmeten amb les seves lletres i que són de gran protagonisme al llarg de tot l'àlbum.

Després de "Buscando" i introduïda pel piano de Carles Mora arriba la bonica balada, potser un dels temes més especials d'aquest treball ja que trobem uns matisos diferents en la veu d'Israel que li dóna aquest toc de sentiment necessari per arribar-nos amb "Más Allá". Es tracta d'un tema amb molta força, tot i ser lent, en el qual convida a cantar la seva tornada al costat de la parella que es torna més dur cap al final amb el canvi de ritme de la bateria de David Saura, a qui va dedicat aquest disc després de la seva recent mort.

Endurint de nou dóna lloc "Vampiros de traje" sent potser el tema més guitarrer que podem trobar en el que mostra la situació per la qual estem passant la societat d'avui en dia "“¡’Basta ya! No más mentiras…" que dóna pas a "Dispuesto y en Pie" on va fent canvi de ritmes en els moments de guitarra i amb una estructura enquadrada, si parléssim de literatura, ja que comença i acaba amb el mateix riff.

Amb un so més clàssic arriba "Te Siento Lejos" on la tornada té molt protagonisme per les seves múltiples repeticions i en el qual mostra el gran registre que té Israel en el qual es manté molt agut en el transcurs d'aquest.

"Allí estaré" és un dels temes més diferenciats a nivell compositiu pel seu ritme més pausat en el qual el so del teclat és més protagonista i fa que sigui més suau. Fins i tot podem veure-ho en la distorsió de les guitarres, sonant més netes que en altres, com és el cas de "Libre" que torna a l'estil rock'n'rollero que els caracteritza.

En penúltim lloc i, amb un matís més fosc i dur a nivell instrumental, arriba el torn per "Diosa del Templo", en el qual Israel trenca la veu d'una manera especial que no s'havia apreciat en temes anteriors i que per això li dóna més qualitat, deixant així un bon sabor de boca en escoltar aquest àlbum, finalitzant amb "Hasta el Amanecer" seguint la línia de les composicions anteriors.

En conclusió es tracta d'un bon treball amb molts temes del més pur rock clàssic molt fàcil d'entrar qual cosa és molt bo per als seus directes i així atraure un públic molt variat. Potser des d'un punt de vista més personal esperava una mica més de duresa en les composicions, però no per això ho valoro de manera negativa ja que ha d'haver música per a tots els estils i sincerament he de reconèixer que està elaborat i és molt bo.

Vica Arise
17/12/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.