SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Saurom Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Kiss of Death (Kiss Tribute Band) La casa del Loco (Zaragoza)

Saurom París 15 (Málaga)

Forja + Obscens + Strip Wolf (Barcelona)

Easy Rider + Tâlesien Transylvania (Vigo)

Easy Rider Transylvania (Vigo)

Saurom Teatro Circo (Murcia)

Nurcry + Sin Control Revi Live (Madrid)

The Slavers (Iron Maiden Cover Band) + Kiss of Death (Kiss Tribute Band) Peter Rock (Valencia)

Ossyris - Renacer (2015)

Ossyris - Renacer
Ossyris logo
España

Renacer

Alternative Metal
Autoproducido
2015


Temes

1. Conquistador
2. El Cuervo
3. Montecristo
4. Anhelo
5. Amo Y Señor
6. Mil Veces
7. Nana A Xanandra
8. Maldición De Luna
9. Renacer
10. Último Adiós
11. Hasta El Final
12. Gure Lehia

Formació

Veu: Jonathan Lucer
Guitarra: Mikel De Las Heras
Guitarra: Iker Galante
Baix: Jonathan González
Bateria: Javier Márquez

Crítica

Gran sorpresa la que m'he portat amb aquest grup de Barakaldo compost per Jonathan Lucer (Veu), Mikel De Las Heras (Guitarra), Iker Galante (Guitarra), Jonathan González (Baix) i Javier Márquez (Bateria).

No tenia cap referència d'ells i el que m'he trobat és un bon heavy metal bastant melòdic i amb estupendes melodies en molts casos a doble guitarra, un excel·lent cantant que per moments em recorda a Víctor García (Warcry) donant sentiment als dotze temes que componen aquest "Renacer".

L'inici del disc ja dóna sensació del que et pots trobar al llarg del mateix, heavy metal de qualitat. "Conquistadores" és un mig temps rítmic i amb una molt bona part final. Continuem amb "El Cuervo" molt més ràpida i amb unes harmonies a doble guitarra excel·lents i francament enganxoses, que donen lloc a un bon tornada i una part instrumental amb només inclòs bastant interessant.

A "Montecristo" ens trobem amb un altre bon tema d'heavy potent i ultra melòdic, on com en tots els talls manen les guitarres i amb una excel·lent base rítmica. Canviem una mica de tema amb la bonica "Anhelo", un duet on expliquen a les veus femenines amb Aroa Zorrilla, i una part central mes hard rockera quedant al meu entendre molt bé la combinació dels dos vocalistes.

Entrem ja en la cinquena cançó "Amo y Señor" amb un inici més marcat que desemboca en una base molt rítmica i uns cors que m'han recordat una mica als primers CDs de Muro bastant efectius. M'agradaria destacar la part final amb un sol inspirat i una gran melodia d'acompanyament.

A "Mil Veces" assistim a una altra lliçó del que ha de ser un bon tema de metall enganxós i amb un altre sol impactant. Continuem amb "Nana A Xanandra" un altre preciós tall amb un inici acústic.

I ja entrem en el meu tema favorit del disc "Maldición De Luna" que ho té tot: una base rítmica i unes harmonies simplement perfectes i plenes de sentiment i una tornada per emmarcar al costat del millor sol de tot el treball. La lletra és també molt bona. "Renacer" tampoc es queda enrere, una altra dels millors, potent, melòdica, i amb una altra part central realment inspirada, sens dubte estic segur que serà una de les imprescindibles en els seus concerts. La balada porta per nom "Último Adiós" realment emotiva i amb un treball de guitarra que emociona.

Ja entrem en els dos últims temes "Hasta El Final" alguna cosa més rockera que sense ser dolenta, no és de les millors i en la qual destaca la seva part instrumental i per tancar "Gure Lehia" aquesta si totalment rockera i bastant resultona, i amb l'altra col·laboració del llarga durada a càrrec de Mikel Bizar.

En resum, un bon treball de Heavy metall melòdic, amb bones idees i disfrutable al màxim, hauré de seguir la pista.

Bruno Molina
05/10/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.