SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Redimoni + Korgull + Age of Steel Upload (Barcelona)

Elisa C. Martin + Hora Límite + Embers of Pride + Bridge to Nowhere Revi Live (Madrid)

Ankor + Vukovi + Far'n'Hate Stage Live (Bilbao)

Angra + Opera Magna + Arwen Razzmatazz 2 (Barcelona)

Enuff Z'Nuff + Dusty Riders Estudios Groove (Portugalete)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Sovengar - Warlords of Metal (2015)

Sovengar - Warlords of Metal
Sovengar logo
España

Warlords of Metal (EP)

Viking Metal
Autoproducido
2015


Temes

1. Warlords of Metal 03:56
2. Inmortal Warrior 04:26
3. Sons of Thor 03:13

Formació

Veus: Raven
Guitarra: Björn
Baix: Eiggnar
Teclats: Wüldgar
Bateria: Günnar

Crítica

Sovengar, banda d'Epic Heavy Metal torna, després de la publicació de "Vindicta et Glòria" amb un nou plàstic en forma d'EP per títol "Warlords of Metall" (2015).

Cal destacar, a part que la banda segueix amb el seu característic Epic Metall, la barreja de la mà de Jose Rubio (Nova Era, Jose Andrea i Uróboros) i les col·laboracions d'aquest i Jorge Berceo (Zenobia).

Warlords of Metall és un tema directe, potent i com dèiem, la col·laboració de Berceo converteix el tema en absolutament èpic amb tocs brillants en les línies agudes que casen a la perfecció amb la veu de Raven.

Un inici perfecte per treure al públic de la fredor pròpia de qualsevol principi de concert. Amb Warlords of Metall arriba el moment de treure les banyes.

Immortal Warriors adquireix uns matisos una mica més intimistes i fins i tot m'atreviria a dir que nostàlgics. Destaquen els cors i el segell propi de Sovengar.

Sons of Thor i Raise your Sword donen pas a l'últim de l'EP, que d'altra banda es queda francament curt. Una col·laboració magistral de Jose Rubio, juntament la melodia principal vocal converteix Raise your Sword en absolutament èpica i, per a mi la joia d'aquest últim treball de Sovengar.

La banda segueix donant passos ferms en el món del Epic en aquest país. Warlords of Metall presenta un graó més, tant a nivell compositiu com en l'execució i la barreja.

Sovengar està fent les coses bé.

Topillo
07/01/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.