SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Redimoni + Korgull + Age of Steel Upload (Barcelona)

Elisa C. Martin + Hora Límite + Embers of Pride + Bridge to Nowhere Revi Live (Madrid)

Ankor + Vukovi + Far'n'Hate Stage Live (Bilbao)

Angra + Opera Magna + Arwen Razzmatazz 2 (Barcelona)

Enuff Z'Nuff + Dusty Riders Estudios Groove (Portugalete)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Sacramento - Horizonte de Eventos (2015)

Sacramento - Horizonte de Eventos
Sacramento logo
España

Horizonte de Eventos

Heavy Metal
Autoproducido
2015


Temes

Destino Marcado
¿Quién Parará Este Tren?
Rencor
Horizonte De Eventos
Dos Viajeros
No Hay Nada Mas Fuerte
Alba Obrak
Wallace
Hearts Of Fire (Versión De Russ Ballard)
El Fuerte Eres Tú
Maestros De La Realidad

Bonus Track:
Dos Viajeros (A Dúo Con Rosa Cambas)
Maestros De La Realidad (Sacramento & Friends)
Wallace

Formació

Veu: Manuel Escudero
Guitarra: Adrian Phoenix
Baix: Pablo Pantera
Teclats: Tete Navas
Bateria: Sergio González

Crítica

Sacramento, banda de heavy / power metall, liderada, a la veu, per Manuel Escudero ens presenta "Horizonte de Eventos" (2015).

Un nou plàstic que ratifica el que semblava ser en "A Sangre y Fuego" (2014), l'evidència que estem davant d'un gran projecte que si bé no té originalitat quant composició, estil o concepte, no hi ha dubte que el timbre personal d'Escudero al costat del arsenal d'musicazos que l'acompanyen (Adrián Phoenix, guitarra; Pau Pantera, baix; Sergio González, bateria; i Tete Navas, teclats), fan de Sacramento una aposta segura.

Són tretze temes dels que ens presenta la banda. Tretze talls amb melodies veritablement bones que es fan molt enganxoses i t'incita a reproduir-les una i altra vegada.

En el seu conjunt, "Horizonte de Eventos" és sens dubte un salt exponencial respecte "A Sangre y Fuego", tant en qualitat, producció com a so. Els músics que acompanyen Escudero fan un treball exquisit i aquest és novament terrible.

Al llarg dels tretze temes deixa constància de perquè podem considerar-lo com una de les veus de l'heavy metall d'aquest país. No és casualitat que el mateix Txus de Mago de Oz el tingui com "indiscutible" en el seu elenc de col·laboracions.

El metall, els ritmes frenètics i el gust en la progressió d'acords i les melodies vocals, molt encertades, és una constant en el nou plàstic de "Sacramento".

El toc aflamencat segueix sent estendard en la composició i so dels temes. La marca cordovesa segueix patent a Sacramento, no podia ser d'una altra manera. Una cosa que ressalt positivament perquè és un altre dels segells que caracteritzen a la banda.

El que m'agrada d'aquest CD és que, fins i tot en els temes "més fluixos" com "Rencor", "¿Quién Parará Este Tren" O "No Hay Nada Mas Fuerte", Sacramento aconsegueix fer-brillar amb llum pròpia, ja sigui en les tornades, en els teclats o el joc d'acords en les guitarres.

El tema escollit per gravar el clip és "Horizonte De Eventos" que dóna nom a l'àlbum. És una peça acceptable. És a dir, no està malament com a promoció "apta per a tots els públics". Així i tot, la considero una de les més planes. L'únic que la salva, com passava en les anteriors que comentava, és l'encert de la línia vocal de la tornada i l'espai que ocupen teclat / guitarra per les seves bogeries respectives.

"Dos Viajeros" és un dels TEMES d'aquest plàstic. Ja de per si és terrible, però les col·laboracions de José Antonio Rodríguez (guitarra) i Rosa Cambas (veu) fan d'aquesta cançó una de les més belles, sentides i perfectes d'aquest CD.

Els dos temes següents "Alba Obrak" i "Wallace" representen un gir al cd poc comú i 100 x 100 encertat al més pur estil folk metall amb les col·laboracions de Josema (vents), Mohammad (violí) i Txus (veu en la intro ). Una barreja entre "Juny del 44" i Mago de Oz ... no sé ... em va encantar. I això sense destacar la bona composició de la lírica, i no només d'aquest últim tema, sinó de tot l'àlbum.

"Hearts of Fire" és un tema que està bé, al més pur power de HammerFall, així i segueixo sense ubicar-lo al cd. Està ben executat juntament una poderosa veu d'Escudero encara quedaria polir la pronunciació en anglès ... no vagi a succeir altres desengany estil "Celtic Land".

I per acabar, el que per a mi és un dels millors treballs del 2015, Sacramento ens delecta amb "Mestres de la Realitat". El agafis per on l'agafis és simplement brutal. Les línies arabesques, les bateries a mig temps i el groove de tot el tema el converteixen en una escolta obligada. La llista de col·laboracions és interminable el que dóna a aquesta última peça una peculiaritat notable: Carlos Pinya (Panzer), Oscar Sancho (Luxúria), Patricia Tapia (Mag d'Oz, KHY), Xinès Banzai, Narcís Tercer (Júpiter), Panchi ( stingers), Jesús Pont (Saints and Winners), Silver, Gabi Boente (ex-Saratoga), Loky (Trilogy 666), Gema Vau (Biosfear) i Manuel Ibañez (Medina Azahara), entre altres.

Recomano l'escolta encaridament.

Topillo
14/03/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.