SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Redimoni + Korgull + Age of Steel Upload (Barcelona)

Elisa C. Martin + Hora Límite + Embers of Pride + Bridge to Nowhere Revi Live (Madrid)

Ankor + Vukovi + Far'n'Hate Stage Live (Bilbao)

Angra + Opera Magna + Arwen Razzmatazz 2 (Barcelona)

Enuff Z'Nuff + Dusty Riders Estudios Groove (Portugalete)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Dol Ammad - Cosmic Gods: Episode I – Hyperspeed (2012)

Dol Ammad - Cosmic Gods: Episode I – Hyperspeed
Dol Ammad logo
Grecia

Cosmic Gods: Episode I – Hyperspeed

Cosmic Electronic Epic Metal
Electronic Art Metal
2012


Temes

1. Magus Invicta 04:00
2. Noctis Labyrinthus 02:52
3. Golden Phantasma 02:27
4. Titan Warriors 03:57
5. Xenocide 03:01
6. Stargate Pyramid 04:54
7. Hyperspeed 04:56
8. Supernova 05:30
9. Caravan Of Mars 06:50
10. Seeds Of Life 04:35

Formació

Guitarra: Jimmy Wicked
Guitarra: Dimitris Makrantonakis
Sintetizadores: Thanasis Lightbridge
Drums: Alex Holzwarth

Crítica

Dol * ammad han editat el 28 de març el seu tercer disc, Cosmic Gods: Episode I - Hyperspeed amb el seu propi segell, Electronic Arts Metall. I el nom del segell ja ens dóna una pista sobre on van els trets ...

Ho he vist per aquí descrit com Cosmic Electronic Epic Metall, gairebé em quedo sense respiració al llegir-lo, per llarg i pel trauma cerebral que vaig patir al intentar imaginar, així que decideixo investigar i ells s'autodefineixen com Space Metall Opera. Encara quedo pitjor del que estava. Només queda batre ... dic ... escoltar.

La veritat és que ambdues tenen la seva part de raó, es tracta d'un projecte de fusió entre metall i música electrònica. Per als puritans una hòstia a la cara i per als que gaudeixen amb noves idees un projecte atractiu per descobrir.

Si hagués de decidir-me per un sol qualificatiu per Hypeerpeed no seria velocitat, sinó velocitat èpica. Les veus d'aquest disc no són veus ... sinó que és un cor de catorze veus, pot haver alguna cosa més èpic? Musicalment trobem sintetitzadors en tots els talls rivalitzant pel protagonisme amb les guitarres i parts rítmiques analògiques, els electrònic i analògic entren en batalla. És cert que els ritmes quan s'acceleren ... donen vertigen, i és que en la bateria trobem ni més ni menys que a Alex Holzwarth (Rhpasody Of Fire, Blind Guardian, Angra, Avantasia ...).

Com a aperitiu pots escoltar el single que té videoclip, una mena de making off del disc, un gran tema ràpid, elèctric, èpic ... si un altre grup el gravés més metalitzat, tots estaríem parlant d'ells fins a la sopa.

Personalment la part electrònica està massa present en el conjunt del disc, eclipsant massa al metall, però aquest judici ja ha de fer cadascú i no deixar-se portar per la meva opinió. Escolta-i opina. Indiferent no et quedaràs, això garantit!

Sergi Arise "Hell"
17/04/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.