SatanArise en Facebook
Crónicas de conciertos - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Display of Power + Mutant + Neverside - 23/01/2016 Capitol (Santiago)

Display of Power + Mutant + Neverside - 23/01/2016 Capitol (Santiago)

La Capital compostel·lana aquesta nit del dissabte 23 de gener es convertiria en un veritable Infern. Les portes del Cel es tancaven sense miraments ni possibilitat d'obertura a totes aquestes persones que van vendre, per una nit com a mínim, les seves ànimes al mateix foc ardent dels nou cercles dantescos.

Display of Power + Mutant + Neverside - 23/01/2016 Capitol (Santiago)Tres formacions de thrash gallegues que van fer les delícies d'un públic desitjós de canya, tralla i altes dosis d'adrenalina a cop de baqueta.

Puntuals, amb la sala pràcticament buida, va començar Neverside, banda de Vigo de metall amb tocs metalcore molt interessant. Van presentar dos temes nous "Old Sun" i "Father Wolf". En 2013 van gravar "This is Our Gun", disponible a Spotify, el qual mereix una escolta, dos i tres.

Els viguesos van fer, tot i que davant de pocs assistents, un gran bolo. Per a mi, que eren completament desconeguts van suposar una grata sorpresa. Una banda que no és només tralla i potència. En el seu àlbum podreu descobrir-ho per vosaltres mateix. Una formació que té aspectes i matisos musicals en la composició molt interessants i fan d'Nerverside una aposta de la qual segur escoltarem més en breus.

Pujaven, presentant nou disc ... dic ... gran disc! la banda santiaguesa Mutant. Un Tripower brutal. Pla (guitarra i veu), Xalo (baix i veu) i Caki (bateria) són veritables bèsties del thrash. Mutant presentar, entre molt bon rotllo i un contacte directe i proper amb el públic, el seu nou plàstic "Pleiades", una autèntica monstruositat (en el bon sentit).

Display of Power + Mutant + Neverside - 23/01/2016 Capitol (Santiago)Display of Power + Mutant + Neverside - 23/01/2016 Capitol (Santiago)

Display of Power + Mutant + Neverside - 23/01/2016 Capitol (Santiago)Destaca l'originalitat, la descàrrega constant i la magistralitat per ajuntar tot això i engendrar un LP sense precedents en la història de Mutant.

"Road to Xibalba", "Guerra Florida" o "Alcione" van ser alguns dels temes que van brillar amb llum pròpia. Tot i que el so no va acompanyar en alguns moments i el fet que per Xalo fos el seu primer concert (no es va notar per res), no van enfosquir ni per un moment el xou de Mutant. Si t'agrada Testament però amb dosi addicional de tralla ... et presento a Mutant.

I arriben ... Display Of Power, banda tribut a Pantera, "el puto càncer de la música" com diu el seu vocal Alberto Castaño.

Si tenen a la seva pàgina "THE GREATEST TRIBUTE TO PANTERA EVER SINCE 2002" no és per caprici ni sobradez ... és perquè és una autèntica veritat. Vaig tenir l'oportunitat de veure'ls en Volta juntament Katarsick (fent tribut a Sepultura) i el passat dissabte a la Capitol, jugant a casa, es van tornar a sortir.

Display of Power + Mutant + Neverside - 23/01/2016 Capitol (Santiago)Display of Power + Mutant + Neverside - 23/01/2016 Capitol (Santiago)Display of Power + Mutant + Neverside - 23/01/2016 Capitol (Santiago)

Display of Power + Mutant + Neverside - 23/01/2016 Capitol (Santiago)Una banda tribut sí, però no qualsevol banda tribut. Display of Power no fa versions de Pantera, Display of Power reencarna a Pantera.

"Walk", "Cowboys from Hell", "Revolution is my name" o "I'ma Broken" van ser alguns dels temes que no podien faltar aquella nit i el públic assistent, extasiat de tanta tralla, va respondre com mereixen. La llàstima va ser que el timing no va acompanyar i algunes cançons es van quedar fora ... una llàstima, la veritat.

Acabant el xou, acabant la gran nit, no podia faltar una bacanal trallera a l'escenari així que van pujar Pla (Mutant) i Liber (Strikeback) a col·laborar amb algun temilla.

Display of Power + Mutant + Neverside - 23/01/2016 Capitol (Santiago)Display of Power + Mutant + Neverside - 23/01/2016 Capitol (Santiago)

Una festa de thrash, una festa acollonant que espero, desitjo que pugui repetir-se, novament, l'any que ve.

Crónica realitzada per Topillo
Fotos per Topillo
27/01/2016

Les més llegides:

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.