SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Saurom Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Kiss of Death (Kiss Tribute Band) La casa del Loco (Zaragoza)

Saurom París 15 (Málaga)

Forja + Obscens + Strip Wolf (Barcelona)

Easy Rider + Tâlesien Transylvania (Vigo)

Easy Rider Transylvania (Vigo)

Saurom Teatro Circo (Murcia)

Nurcry + Sin Control Revi Live (Madrid)

The Slavers (Iron Maiden Cover Band) + Kiss of Death (Kiss Tribute Band) Peter Rock (Valencia)

29 / 06 / 2022

Juan Saurín: publica 'Carmen', el seu nou EP per a banda simfònica i grup de rock/metal

Juan Saurín: publica 'Carmen', el seu nou EP per a banda simfònica i grup de rock/metal

Juan Saurín publica "Carmen", un EP de metall simfònic dividit en 4 cançons. L'obra va ser encarregada al maig de 2021 per la Confederació Espanyola de Societats Musicals (CESM) al reconegut compositor ieclan Juan Saurín. Un compositor amb una gran trajectòria al món de la Música Moderna, que a més ja va estrenar el 2018 un Ep en directe (Human Simfònic, Maldito Records, 2018) amb dues cançons del seu segon treball discogràfic, Human (Maldito Records 2017) a les que compartia taules juntament amb una Banda Simfònica, sent aquest Ep de fet, considerat, el primer treball publicat a Espanya en què es fusiona la guitarra rock instrumental amb la sonoritat de la Banda Simfònica.

"Carmen" de fet es pot catalogar com un pas més enllà, com "la Primera Obra Original publicada a Espanya en què es fusiona el Rock/Metal amb la sonoritat de la Banda Simfònica".

Participen en aquesta estrena grans músics de primer nivell al nostre país com són Matt de Vallejo (Bateria), Iván Martínez (Baix), Fran Martí (Piano), José Antonio Cecilia (Veu) a més del mateix Juan Saurín a la Guitarra Elèctrica.

Aquesta gran Banda de Rock estarà acompanyada per una de les Bandes Simfòniques més destacades i prestigioses del país, com és la Banda Simfònica de l'Associació d'Amics de la Música de Yecla, sota la direcció del Mestre Ángel Hernández. Aquesta Banda Simfònica va ser guardonada el 2017 amb la Medalla d'Or del Certamen de Kerkrade (Països Baixos), per a molts el “Mundial dels Certàmens de Banda Simfònica” entre altres grans reconeixements, a més d'haver estat la Banda que va participar al programa “ 10.000 de Discopolis” interpretant en directe novament una obra per a Banda de Rock i Banda Simfònica, en aquest cas l'arxiconegut “Jon Lord Concerto” amb gran repercussió i èxit de crítica.

La Música no coneix barreres, aquest podria ser el lema d'aquest projecte en què es vol tornar a posar sobre la taula les possibilitats que ens ofereix la música en fusionar estils que al principi són clarament diferents però que units, tenen una sonoritat i una força que lluny d'enterbolir, destaquen més encara si és possible les característiques de què gaudeixen aquest tipus de sonoritats.


Juan Saurín: publica 'Carmen', el seu nou EP per a banda simfònica i grup de rock/metal
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.