SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Redimoni + Korgull + Age of Steel Upload (Barcelona)

Elisa C. Martin + Hora Límite + Embers of Pride + Bridge to Nowhere Revi Live (Madrid)

Ankor + Vukovi + Far'n'Hate Stage Live (Bilbao)

Angra + Opera Magna + Arwen Razzmatazz 2 (Barcelona)

Enuff Z'Nuff + Dusty Riders Estudios Groove (Portugalete)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

23 / 09 / 2022

Nou tema de Dark Moor: Vivaldi Summer Storm

Nou tema de Dark Moor: Vivaldi Summer Storm

Un nou lliurament de Dark Moor que formarà part del seu nou i imminent àlbum. Nova cançó èpica per a una de les bandes que més i millor han tractat temes històrics, adaptacions de grans poemes (“La Cançó del Pirata”), romanços de tall medieval (“Love from the Stone”) o altres acostaments a composicions del món clàssic però amb el toc de Dark Moor com en aquesta altra adaptació de Vivaldi (“Vivaldi's Winter”) de la qual el guitarrista i compositor de la banda, Enrik García ha comentat la gran dificultat que suposa adaptar a la guitarra, cosa que va ser composta per violí. Tot un malbaratament de virtuosisme i imaginació.

I no oblideu que Dark Moor torna en directe el 30 de setembre a la Sala Cool de Madrid amb Arwen com a convidat especial. Aquí podeu enllaçar amb la venda de tiquets.

Dark Moor, una de les bandes amb més projecció internacional de la nostra escena estaran presentant el seu darrer llançament, així com noves composicions com aquest “Vivaldi Summer Storm”, alguna sorpresa i repassant els grans clàssics de la seva carrera.

Després de més de vint anys d'història, onze discos d'estudi i diverses gires per Europa, Llatinoamèrica i Àsia, Dark Moor es troben en aquests moments en plena fase de composició de nou material amb què, com és habitual, es plantegen nous reptes que afronten la valentia i l'experiència fruit de dues dècades de carrera.

Després d'uns començaments lligats al Power Metall, sent considerats un dels pioners del gènere a Espanya, la música de Dark Moor ha anat evolucionant i sumant diferents elements i influències però sempre mantenint el seu particular estil i identitat.

L'últim disc de la banda, fins ara, va ser editat el 2019 sota el títol d'Origins i està inspirat en la cultura cèltica i en la seva música, fusionant les melodies tradicionals amb l'habitual so de Dark Moor i uns cors tractats amb molta cura. Per primera vegada, la banda va incorporar instrumentació folk com a gaites, violí, bouzouki, requinta gallega, etc, barrejat amb instruments de rock i metall tradicionals i utilitzant, també per primera vegada, un òrgan Hammond real.

El resultat va ser un àlbum amb un so sorprenent de principi a fi que demostra l'evolució imparable del grup, sempre apostant per fer una volta de rosca al seu so.

Origins es va gravar als New Sin Studios de Lòria, Treviso (Itàlia), convertits ja en el cau habitual del grup, produït una vegada més per Luigi Stefanini (Labyrinth, Vision Divine, Secret Sphere, Thunderstorm, etc) i el propi Enrik García i va ser autoeditat per a tot Europa i distribuït al nostre país per Maldito Records. El disc va arribar a tot el territori asiàtic a través del segell japonès King Records, on Dark Moor comparteixen escuderia amb artistes com Kamelot, Eclipse, Annihilator, Michael Schenker, Stryper, Korpiklaani, Sabaton o Pretty Maids entre d'altres.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.