SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Scream Inc Auditori de Cornellà (Cornellà)

Elisa C. Martin + Hora Límite + Embers of Pride + Bridge to Nowhere Revi Live (Madrid)

Ankor + Vukovi + Far'n'Hate Stage Live (Bilbao)

Angra + Opera Magna + Arwen Razzmatazz 2 (Barcelona)

Enuff Z'Nuff + Dusty Riders Estudios Groove (Portugalete)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

07 / 06 / 2023

Toro On The Rocks se suspèn per la pluja, però el Z! Live segueix endavant

Toro On The Rocks se suspèn per la pluja, però el Z! Live segueix endavant

Després de les pluges caigudes la nit passada a Toro i davant la impossibilitat de dur a terme la festa de benvinguda prevista per aquesta tarda, de manera que sigui segura per a públic i artistes, l'organització del Z! emetia el següent comunicat.

“Aquest és un post que voldríem no haver d'escriure. Hem fet tots els esforços necessaris i hem esperat fins al final, però la pluja que va caure a Toro ahir i que continua avui no ens permet celebrar “TORO ON THE ROCKS”.

Com sabeu, la nostra festa de benvinguda és un esdeveniment molt especial que se celebra a una plaça de bous de sorra. Això suposa un recinte únic, però també complicacions en logística, muntatge i producció: no podem instal·lar un escenari com els del recinte del Z! Live. Les condicions meteorològiques de les darreres hores han fet impossible finalitzar el muntatge.

Per descomptat, hem intentat buscar alternatives com les que tenim previstes al recinte de Zamora, però no ha estat possible trobar-ne cap que compleixi les condicions de seguretat que l'esdeveniment necessita. Ahir teníem l'esperança que la previsió millorés com els darrers dies i fos possible… però lamentablement no ha estat així.

Doro, Jelusick i la resta de bandes estaven ja a Toro a punt per actuar, però no és possible, així que buscarem una nova data perquè gaudiu dels seus concerts. La setmana vinent donarem els detalls per a la nova data i procediment per a la devolució de les entrades.

Ha estat una decisió difícil. Però volem insistir-vos i donar-vos una bona notícia:

Z! LIVE ROCK FEST SEGUEIX ENDAVANT I AMB BONES PREVISIONS PER ALS DIES 08, 09 I 10 DE JUNY.

Les previsions meteorològiques per als propers dies a Zamora segueixen millorant. A més, el recinte de Zamora compta amb una zona coberta que permetria protegir tothom en cas que fos necessari. Tot i així, les previsions són molt millors que les dels últims dies a Toro.

Gaudirem de 3 dies grans de festival amb totes les bandes que conformen el cartell que hem configurat aquest any. Serà l'edició més gran del Z! Live i farem passar uns dies únics i inoblidables a Zamora. N'estem segurs. Confieu en nosaltres.

Ens veiem demà!”

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.