SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Elisa C. Martin + Hora Límite + Embers of Pride + Bridge to Nowhere Revi Live (Madrid)

Ankor + Vukovi + Far'n'Hate Stage Live (Bilbao)

Angra + Opera Magna + Arwen Razzmatazz 2 (Barcelona)

Enuff Z'Nuff + Dusty Riders Estudios Groove (Portugalete)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

19 / 06 / 2023

Def Leppard de nou a Espanya

Def Leppard de nou a Espanya

En els darrers deu anys, hem tingut la sort de veure Def Leppard en dues ocasions. L'última al Rock Fest de Barcelona el 2019 i l'anterior a la gira amb Whitesnake i Europe que va recalar a diferents ciutats del territori patri. Amb els de Sheffield, tens assegurat un xou que frega la psicodèlia: llums, làsers i una escenografia molt treballada que donen una nova dimensió als seus grans èxits.

Pel que s'ha vist al The Stadium Tour, Def Leppard han defensat el seu nou àlbum, Diamond Star Halos, però sense oblidar els temes que els han fet els que són en aquests més de quaranta anys de carrera. A més, en aquest concert presenciarem una part més intimista, amb un set en acústic compost per cançons com “Two Steps Behind”.

Recordo la primera vegada que vaig sentir Def Leppard. Un amic em va veure amb una samarreta de Scorpions i em va dir: “tu ets heavy? Doncs pren. Em van gravar aquesta cinta ia mi aquests crits no m'agraden…” Vaja amb els crits! No era res més que el High ‘n’ Dry. Vaig flipar a la primera escolta i amb aquesta època més visceral dels Leppard, banda que es va convertir en una de les meves referències musicals més importants. El que deia fa uns dies, el meu top tingues. De mica en mica, d'aquí i d'allà, vaig anar adquirint la seva discografia i comprant els seus darrers treballs.

Sí que és cert que Def Leppard és una de les bandes que ha patit un canvi més dràstic dels seus primers discos al que ens trobarem el proper 24 de juny. D'uns primers discos de heavy metall, amb algun tint punk, a un estil més pesat, fosc, fins i tot pop, amb tornades enganxoses i super cantables. La veritat és que és una festa corejar himnes com “Pour Some Sugar on Me” en un estadi. Sense cap mena de dubte, les vegades que he vist els britànics en concert, no m'han decebut en absolut. Com deia més amunt: el de Def Leppard és un xou complet que abasta sentits més enllà de la vista o l'oïda, és una sinestèsia de sensacions que et transporta a la música en si i que per un breu període de gairebé 2 hores, et transporta entre la música i et fa fluir amb ella.

No et perdis el proper dia 24 de juny el concert que faran a Madrid! Única data a Espanya! A més, per si no n'hi hagués prou, vénen acompanyats per Mötley Crüe! Què més es pot demanar? Ens veiem als madrils! Keep on Rockin'!

Def Leppard de nou a Espanya
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.