SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Quim Mandado + Meinstein + Braindrag + Pycaya + BlackØwl + Erym Factory + Savaged + Bisonte Vs Búfalo Castell de Cornellà (Cornellà)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

14 / 07 / 2023

Metalium anuncia la seva tornada i la formació

Metalium anuncia la seva tornada i la formació

Comunicat d'Henning Basse al respecte de Metalium:

"
Estimada família Metalium,

Avui ens trobem a punt del precipici d'un anunci èpic, un que tots vostès han esperat amb ànsies. Amb gran emoció i alegria presentem el proper capítol de la saga Metalium. Després d'anys de silenci, hem estat treballant incansablement en noves cançons, vessant els nostres cors en la creació d'un àlbum de tornada triomfal que revifarà les flames del nostre viatge musical.

Però això no és tot: tenim una addició fenomenal a la nostra alineació que estem encantats de presentar-hi. Volem donar la benvinguda a Bruno Nunes com el membre més nou de Metalium, prenent les regnes com el nostre excepcional guitarrista amb l'immensament talentós Matthias Lange.

La història de Bruno és la veritable ànima de metall. La seva indestructible dedicació i amor per Metalium han estat evidents durant tot el procés d'escriptura del nostre proper àlbum. És un testimoni de la seva genuïna passió per la nostra música i la influència que hem tingut en el viatge musical. Ens sentim honrats i humils de tenir Bruno a bord, compartint la seva perspectiva única i infonent les nostres cançons amb la seva energia contagiosa.

Junts, Matthias i Bruno formen un duo dinàmic, teixint la seva màgia de guitarra i encenent un foc sònic que ressonarà al teu cor. La seva col·laboració ha afegit noves dimensions i profunditats al nostre so, creant una combinació harmoniosa de potència, melodia i emoció pura que et transportarà al cor del llegat de Metalium.

Mentre presentem aquest àlbum de tornada, volem expressar la nostra més profunda gratitud a tots i cadascun de vosaltres, els nostres fans dedicats. El seu indestructible suport i amor per Metalium han alimentat el nostre foc creatiu i han mantingut els nostres esperits en alça. Et convidem a unir-te a nosaltres en aquest viatge increïble mentre abracem un nou capítol en la nostra evolució musical.
Mantingues els teus ulls ben oberts per a actualitzacions exclusives, ulleres darrere d'escena i avenços temptadors a mesura que donem vida al nostre àlbum de tornada. La seva dedicació i passió han estat la nostra llum guia, i estem ansiosos per compartir els fruits de la nostra feina amb tots vosaltres.
"

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.