SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Quim Mandado + Meinstein + Braindrag + Pycaya + BlackØwl + Erym Factory + Savaged + Bisonte Vs Búfalo Castell de Cornellà (Cornellà)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

25 / 07 / 2023

Easy Rider llancen Maniphesto, segon single avenç del seu nou àlbum

Easy Rider llancen Maniphesto, segon single avenç del seu nou àlbum

Easy Rider llancen "Maniphesto", el segon single d'avançament del seu nou album.

Easy Rider és una banda clàssica de metall progesiu nacional que es va formar a finals dels 80.

Van gravar una maqueta i el 1997 van llançar el seu primer àlbum. Fins avui han llançat 7 llarga durada, han girat per Espanya i Europa i han participat en alguns dels grans festivals de rock i metall del país.

A la tardor 2023 publicaran el seu vuitè disc d'estudi i en mostra aquest “Maniphesto”, una oda al poder del metall i la música com a forces d'unió. En aquesta cançó deixen anar tota la passió que senten pel metall i la música, destacant la unió especial que comparteixen amb tot el públic a cada concert.

És una crida a la comunitat per celebrar la força i l'alliberament que només la música pot oferir. Maniphesto és la seva declaració d'intencions que no s'aturaran, és una declaració del que són i el que estimen fer.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.