SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Quim Mandado + Meinstein + Braindrag + Pycaya + BlackØwl + Erym Factory + Savaged + Bisonte Vs Búfalo Castell de Cornellà (Cornellà)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

13 / 09 / 2023

CRISIX cancel·la la seva gira pels Estats Units

CRISIX cancel·la la seva gira pels Estats Units

Us deixem el comunicat de la banda sobre aquest trist esdeveniment. Des d'aquí enviem tot el nostre suport a Crisix i esperem que aviat puguin estar oferint la seva música a tots els 'metalheads' nord-americans.

"Lamentem profundament anunciar a tots els nostres amics dels Estats Units que ens veiem obligats a cancel·lar totes les dates de la gira al país.
alentit el procés d'aprovació de les nostres Vises P1 d'Artista. És un procés en què hem estat treballant durant set mesos, i estem molt tristos que fins i tot amb aquesta quantitat de temps i treballant amb professionals, no haguem pogut aconseguir-ho a temps per als nostres xous als Estats Units. No és només una pèrdua emocional, ja que estàvem desitjant tornar a un dels nostres festivals favorits, FTA Open Air, també era la nostra primera vegada a Los Angeles i teníem un concert molt especial organitzat a Puscifer The Store.

A més, les pèrdues econòmiques han estat un cop dur, ja que fàcilment podem comptar quantitats de 15.000 dòlars només en honoraris d'advocats, paperassa, bitllets de vol perduts i xous cancel·lats. Aquesta quantitat de diners és un cop molt dur per a una banda com Crisix, que com alguns ja sabeu, som una banda totalment autogestionada, cosa que realment defensem i apreciem però que en situacions com aquesta el dany és superior ja que comptem amb una xarxa de suport més vulnerable. Per això, volíem adreçar-nos també a vosaltres que en tantes ocasions ens heu donat suport, per recuperar-nos d'aquesta situació. Us animem a aquells que vulgueu a comprar el nostre merch a shop.crisixband.com o també fer una donació a paypal.me/crisixband per poder recuperar pèrdues i invertir-lo de nou en un futur per realitzar aquests shows que prometem re-agendar així que puguem . De nou sentim tot el que ha passat i gràcies a tots per entendre la situació.

CRISIX cancel·la la seva gira pels Estats Units
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.