SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Elisa C. Martin + Hora Límite + Embers of Pride + Bridge to Nowhere Revi Live (Madrid)

Ankor + Vukovi + Far'n'Hate Stage Live (Bilbao)

Angra + Opera Magna + Arwen Razzmatazz 2 (Barcelona)

Enuff Z'Nuff + Dusty Riders Estudios Groove (Portugalete)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

20 / 09 / 2023

REAKTION: Video lyric, concert a Bcn i data per a enregistrament de nou disc

REAKTION: Video lyric, concert a Bcn i data per a enregistrament de nou disc

Els thrashers REAKTION acaben de publicar un vídeo lyric corresponent a un dels temes del seu últim àlbum, "To Expect Nothing", el tercer de la seva carrera, que va sortir el juny del 2021. La cançó, "Before your Eyes", és una crítica a la passivitat de molta gent davant de les injustícies del món.

El vídeo, muntat per Henry Menacho de Kronic Produccions, està realitzat amb imatges dels concerts que la banda va fer l'any passat a Madrid, Saragossa i el Potenzia Fest de La Jonquera (Girona).

La publicació d'aquest vídeo, així com el concert que faran el proper 27 de gener encapçalant el Masters of Insanity Fest a la Sala Upload de Barcelona, serveixen com a tancament a la presentació del darrer treball. Reaktion ja està finalitzant els detalls del proper disc, que començarà a gravar el proper mes de març.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.