SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

29 / 03 / 2024

SOZIEDAD ALKOHOLIKA publica, "Colapso Final"

SOZIEDAD ALKOHOLIKA publica, "Colapso Final"

"Colapso Final" és el segon avenç del proper treball de la banda SOZIEDAD ALKOHOLIKA. Aquest nou avenç de S.A. combina una agressivitat vocal infrangible amb una contundència sònica imponent. El single, Col·lapse Final, promet portar els oients en un viatge visceral, explorant territoris profunds amb una lletra provocativa que desafia els límits de la lluita interna i la batalla personal de cada individu.

SOZIEDAD ALKOHOLIKA, en línia amb el seu compromís infrangible amb els seus principis, ens brinda una altra mostra del que conté el desè àlbum d'estudi "Confrontació", que es publicarà el proper 10 de maig. Aquest avenç és només una ullada a la potència i la passió que impregnen cada nota i cada paraula del proper àlbum de la banda de Gasteiz.


SOZIEDAD ALKOHOLIKA publica, "Colapso Final"
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.