SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

18 / 06 / 2024

HEADON llança una versió de "Como Camarón" d'ESTOPA en versió metall

HEADON llança una versió de "Como Camarón" d'ESTOPA en versió metall

La banda d'heavy metall/metall alternatiu, Headon, ha llançat una impressionant versió de l'icònic tema "Com Camarón" d'Estopa reinterpretat amb un potent estil metall. Un audaç moviment que està destinat a sorprendre i delectar tant els fanàtics del metall com els de la música més comercial.

Aquesta innovadora cover és només el començament d'una iniciativa: un desafiament obert a totes les bandes per fer versions de cançons comercials en els seus propis estils de metall.

Aquest desafiament forma part d'una nova secció del Jevilongo en col·laboració amb Art Gates Records, dedicada a promoure el talent de les bandes de metall i demostrar que el gènere és capaç d'abastar i transformar qualsevol mena de música. Aquest espai cerca brindar una plataforma perquè les bandes emergents i consolidades puguin mostrar el seu art a un públic més ampli.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.