SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

19 / 06 / 2024

REAKTION publica el títol, track list i la primera escena del nou disc

REAKTION publica el títol, track list i la primera escena del nou disc

La banda de thrash Reaktion presenta “The Arrival in Argos”, el primer single del seu nou àlbum, titulat “JUSTICE FLIES”. Aquest disc, el quart a la carrera del grup català, és una obra conceptual basada a “Les mosques” de Jean-Paul Sartre, que és alhora una adaptació de La Orestíada, d'Èsquil.

Es tracta d'una tragèdia grega escrita al segle V aC. que narra la història de l'heroi Orestes, que arriba a Argos per venjar, amb l'ajuda de la seva germana Electra, la mort del seu pare, el rei Agamèmnon. Aquest rei va ser assassinat per la seva esposa, la reina Clitemnestra, i la seva amant, Egisto. A l'obra es posen de manifest temes d'actualitat absoluta, com la moral o el concepte de justícia.

El primer senzill de l'àlbum parla de l'arribada de l'heroi a una ciutat plena de mosques, que són la representació del remordiment i la por dels déus i els reis.

Cada setmana es publicarà un nou single fins a completar els 4 temes del Primer Acte del disc.

JUSTICE FLIES” es publicarà el proper 12 de juliol a totes les plataformes digitals.

Aquest és el track list:

ACTE I:
1-Overture (1:08)
2-The Arrival in Argos (3:37)
3-The Confession of Magnicide (4:13)
4-The Party of the Dead (4:14)
5-The Will to Escape (3:30)

ACTE II:
6-Interlude (0:41)
7-The Fallen of the Mask (5:09)
8-The Revenge at Last (4:12)
9-The Everlasting Fight (4:59)
10-The End (7:56)

Reaktion ha convertit una obra de teatre existencialista del segle XX basada en una tragèdia clàssica en un àlbum conceptual original de thrash èpic.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.