SatanArise en Facebook
Opinión - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Elisa C. Martin + Hora Límite + Embers of Pride + Bridge to Nowhere Revi Live (Madrid)

Ankor + Vukovi + Far'n'Hate Stage Live (Bilbao)

Angra + Opera Magna + Arwen Razzmatazz 2 (Barcelona)

Enuff Z'Nuff + Dusty Riders Estudios Groove (Portugalete)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Setmana del 3 al 9 de Març del 2018

Setmana del 3 al 9 de Març del 2018

Aquesta setmana a Satan Arise, hem revisat dos discos, els valencians Erotic Psycho i els suïssos Gonoreas, els quals ens visitaran la propera tardor.

Referent a vídeos i notícies ... nous videoclips de BajoPresióN, Cendres de l'Edèn, Evil Hunter, Delaware i Temperance entre d'altres.

També Ankor ha publicat una nova cover mentre s'han anunciat cosetes, com el canvi de formació de Infàmia, el nou disc de Cain 's Dinasty o la publicació ja del nou DVD d'Avalanch, ens moltes altres notícies que no hauries de deixar passar!

Pel que fa a cròniques, hem publicat com vivim el pas en directe de Dry River per Tarragona mentre que per a aquesta setmana tenim cosetes interessants, com la semifinal centre del W: O: A: MB Spain a Madrid. També a la capital, Dry River deixaran empremta
Vhäldemar segueix girant per Granada, i també a Andalusia, un clàssic: El Palaus del Metall Fest alhora que l'inici de gira de Snakeyes a Cadis!

No deixeu de revisar la nostra agenda per veure què passa a les sales de prop vostre !!!

Finalment hem continuat amb "les altres entrevistes", sent l'elegit en aquesta ocasió, Jesús Valverde, entre moltes altres coses, propietari de la botiga de Discos Rocknellá.

Així que gaudiu del cap de setmana i molt \ m / etal !!

Víc Salda
09/03/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.