SatanArise en Facebook
Contacto - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

We Rock - Tributo a Dio Bóveda (Barcelona)

Zenobia Sir Lauren's (Oviedo)

Easy Rider + In Vain Sala 0 (Madrid)

XentriX Paberse Club (Sedaví (Valencia))

Easy Rider Groove Estudios (Portugalete)

Serious Black Master (Vigo)

Obús + Sherpa & Hermes de los Barones + Amaro + Sirius Razzmatazz 2 (Barcelona)

SDI + Savaged Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Sylvania Sir Lauren's (Oviedo)

Iron Savior + Airborn Paberse Club (Sedaví (Valencia))

Bonded + Cenizas del Edén Utopía (Zaragoza)

Eternal Idol + Knights of Blood Silikona (Madrid)

Zenobia Garaje Beat Club (Murcia)

Ross the Boss + Asomvel + Dark Embrace Caracol (Madrid)

Praying Mantis Groove (Portugalete)

Sobre Satan Arise...

Satan Arise es un portal que vol donar a conèixer novetats sobre bandes de metal sense enllaços de descàrrega que no siguin consentits i pactats amb les bandes. Especialmente als grups joves se'ls dona la oportunitat de presentar el seu disc o maqueta, fer una petita entrevista i fins i tot arribar a tenir banners publicitaris de franc.

Crítiques: Si vols contactar amb Satan Arise per fer-nos arribar un disc per que el revisem posa't en contacte amb nosaltres enviant un mail a info@satanarise.com.

Concerts: Si vols comunicar-nos la celebració d'un concert per que surti a la nostra secció de concerts recomanats, envians el cartell y la informació a info@satanarise.com. Degut a la gran quantitat de concerts i bandes existents es impossible seguir tots els concerts que es realitzen, es per això que ens heu de fer arribar el cartell i la informació per poguer-ho publicar.

Noticies: Per enviar-nos noticies que penseu que es poden publicar a Satan Arise podeu fer-les arribar a traves de news@satanarise.com.

Responsables

Víc Salda

Víc Salda
va néixer a Barcelona el 12 de desembre de 1978. És enginyer informàtic i intentar posar el seu gra de sorra al desenvolupament i difusió d'aquest portal per que cumpleixi el seu objectiu de creixement i divulgació. Va començar col·laborant en diverses webs com a crític musical amb l'esperit de difondre diversos estils de metal, per qué no mori, per qué cadascú pugui decidir si li agrada o no, pero que com a mímin coneixi i s'observi la qualitat existent, en el seu cas està més especialitzatr en el producte nacional. De manera totalment amateur, a finals dels 90 i principis dels 2000 ha tocat en un parell de grups de rock com a guitarra y de metal com a baixista, tot i que per diversos motius es va tenir que retirar i ara ho te totalment arraconat malgrat tenir estudis de guitarra i teclats. També és un enamorat de les motos.

vsaldanya@satanarise.com
Director - Responsable de continguts - Relaci

Sergi Arise "Hell"

Sergi Arise "Hell"
va néixer 7 mesos abans que Vic, es fotógraf i va començar aquest portal com un passatemps fins que l'arribada d'en Vic va fer que tingués un altre enfoc, anunciant no només tot tipus de metal sino donant especial atenció a aquelles bandes que estan començant. Desde els anys 90 sempre ha estat vinculat al Heavy Metal, desde que va escoltar el Use Your Illusion dels GNR y un company d'institut li va passar un K7 amb el Live d'AC/DC, entrar des d'aquell moment en el metal de forma incondicional, Heavy Metal, Power, Folk, Viking, Death, Progressiu... Metal!

sergi@satanarise.com
SubDirector - Staff

Staff

Vica Arise

Vica Arise
va néixer a la "millor terreta del món" (Alacant) el 18 de maig de 1989. Apassionada de la música des de ben petita, amb 8 anys va agafar per primera vegada una guitarra i poc després va començar a estudiar al Conservatori de Música d'Alacant. Amb només 16 anys va haver de deixar la carrera de música professional per una lesió a la mà i va decidir no deixar-la de banda i estudiar la carrera de Magisteri especialitzat en Música. Amant del metall nacional, Mägo d'Oz va ser la banda que la va introduir dins d'aquest món.


Bruno Molina

Bruno Molina
Nascut a Madrid fa ja molts anys, va començar a escoltar heavy Metal quan li van deixar un casset del Killers dels Maiden i es va dir que era el millor que havia escoltat, des d'aquest moment va començar a descobrir altres estils dins del metall, com el Gòtic, sinfonico, Èpic, Folk metall i sobretot el seu favorit el metall alemany, grups com Running Wild, Doro, Blind Guardian, o Scanner ja mai li abandonarien, va començar a treballar com a gestor de compres per pagar la seva afició pel metall, i va descobrir que li encantava escriure sobre alguna cosa que tant li agradava, col·laborant amb revistes com la Kerrang o fanzines com el Black Light, i en això segueix intentant difondre la bona música entre la gent.


ZorroLoko

ZorroLoko
ZorroLoko va néixer a finals de l'any 1986. Des de ben jove el rock ha estat el motiu al qual ha dedicat cada dia, des que anys enrere escoltés el disc Powerslave d'Iron Maiden per primera vegada. Des d'aquest moment el rock i el metall en totes les seves corrents formen part de la seva vida com una declaració de principis. Després de participar en diversos mitjans especialitzats i després d'una carrera fallida com a bateria de power metall, s'uneix a l'equip de Satan Arise analitzant el millor i el pitjor de les bandes emergents dels circuits locals.


Kont

Kont
Amant de l'heavy metall, col·labora desinteressadament per donar cabuda al metall i fer-lo arribar a més gent!


Redactores

Herestia

Herestia
Amant de la fotografia, apassionada del metall melòdic.


Clara S. Gallego

Clara S. Gallego
Va néixer un 2 d'abril de 1994 a Getafe (Madrid). Graduada en Periodisme i Comunicació Audiovisual, va començar a la premsa del metall al voltant del 2016, amb el projecte Words For Metall, després de diversos anys com a gran aficionada al gènere. A més de Satan Arise, actualment col·labora com a cronista i fotògrafa en destacats mitjans del panorama, com Mariskal Rock i The Metall Circus. És a més cantant i teclista, i ha participat en diversos projectes i esdeveniments.


Xavi Gorro

Xavi Gorro
De petit m'agradava la música, d'adolescent volia ser una estrella del rock, de jove ho vaig intentar, i ara que diu que ja sóc una persona adulta, no penso fer res per aconseguir-ho. Però mentre espero des del sofà de casa a què em descobreixi algun caçatalents, treballo en el camp de la comunicació, m'agrada parlar, i cotillejar de política, música, cine i llibres, fer ràdio, trastejar ordinadors i guitarres i a vegades deixar-vos alguna crítica per aquí d'una banda que m'agradi o que valgui la pena descobrir.


Colaboradores

Alberto Montoya

Alberto Montoya
Va néixer el 7 de Juny de 1987 i viu a València des dels cinc anys d'edat. Després militar en les categories inferiors del València CF fins a la seva adolescència, va començar l'any 2006 el seu camí en la música. Encara amb aquesta tardana incorporació, va aconseguir adquirir un nivell bàsic en guitarra en els dos primers anys; rebent classes de FJ Nul (Opera Magna) i actualment estudiant Tercer Curs de Grau Mitjà en guitarra clàssica. Milita a la banda valenciana de metall simfònic Sylvania, fundada per ell mateix i per a la qual va compondre el seu primer àlbum íntegrament. A més es dedica professionalment al món de la música des de fa anys, romanent en diferents orquestres (actualment en Grup Orquestra A-Zero) i compaginant amb Recamara (duo de covers de pop-rock en acústic) i Etruria (grup de rock-metal electrònic). També ha treballat com a músic de sessió, compositor i arranjador d'altres bandes i actualment imparteix classes de guitarra clàssica i elèctrica sense descuidar els estudis de Grau en Magisteri. El seu ritme de vida li ha conferit un gran enriquiment musical que va permetre la seva incorporació a Satan Arise a finals de l' any 2013.


Xavi Pascual

Xavi Pascual
va néixer al 1992, estudiant de Gestió d'esdeveniments i agències de viatges, ex alumne del curs d'gutural avançat en Growl Experience, cantant principal de Frozen Shield banda de Melodic Viking / Folk Metall i president / membre fundador de l'Associació Cultural Vilavern. Des de la seva adolescència que ha crescut passió pel metall, començant per grups Nu Metall i progressant fins el gènere més fosc dins del metall, el Black Metall. Amant del metall en general, com Nightwish, Fleshgod Apocalypse, Amon Amarth, Wintersun, Greu Digger, Kamelot, Dragonforce, Behemoth ... entre molts altres, però totes les seves influències sempre regnés la Víking, en la qual se sent identificat.


Felipe

Felipe
x


Estefanía Aledo

Estefanía Aledo
és una jove de 22 anys procedent de Dénia (Alacant) que s'inicia en el món de la música als 15 anys. Portant la seva passió per la música a un nivell professional, el 2011 comença els seus més seriosos projectes musicals fins al moment amb les seves respectives bandes: Arise (metall melòdic) i Mind Drill (metall industrial). Actualment, les dues bandes es troben amb un disc al mercat '7 Mons' i 'Xarxa Industrial' i girant a nivell nacional. Les dues bandes han aparegut en reconeguda premsa estatal, com ara les revistes 'Heavy' (antiga Heavy Rock) i Rock Estatal, així com en importants webzines. Està clar que per a la jove, la música va més enllà de la passió ja s'ha convertit en la seva manera de vida.


Oskar III Bielsa

Oskar III Bielsa
Bateria de la banda Llenguadoc, establert a la província de Tarragona i amant del metall en tots els vessants, torna a les marxes explicant el seu punt de vista des d'un mitjà, després de molts anys de col·laboracions, acumulant gran experiència.


Brandan Cantos

Brandan Cantos
Va néixer el 5 de Setembre del 1998 al Alacant, però actualment viu a Mallorca (estant molt de temps a Barcelona alhora). Actualment toca el baix i ha estat en alguns projectes que no s'han dut a terme. Porta un any a la premsa musical de forma amateur. Des de petit ha crescut amb Mägo d'Oz, Luxúria, Saratoga, etc ... Actualment les seves influències són el Folk Metall, Power Metall i Heavy Metal, encara que li agrada una gran varietat d'estils.


Cristina Gálvez

Cristina Gálvez
” Me gusta capturar las historias que hay detrás de cada foto, cada emoción, cada gesto. Esos instantes se quedan grabados en mi retina a través del visor de mi cámara. Disfruto cuando la cámara y yo nos hacemos uno y las perspectivas y los ángulos que nos rodean se muestran con un punto de vista diferente, lleno de magia. La belleza, el carácter, las emociones desfilan ante mí abriendo un mundo infinito de posibilidades fotográficas..”


Alvaro Von Birren

Alvaro Von Birren
Col·laborador puntual del portal, amant de la música, a la baixa i sobretot un poeta!


VikingIsra

VikingIsra
Nascut el 1978.06.02 és el màxim responsable de Viking Produccions Bcn des de fa 2 anys i ara també tirarà un cable a Satan Arise!


Tino Metalmaniak

Tino Metalmaniak
Nascut al juny de 1972 va créixer escoltant Elvis, Jerry Lee Lewis i rock clàssic dels 60, als 13 anys ja escoltava Metallica, Anthrax, Kreator i tot el trash metal bo d'aquesta època, amant de la música estalviava la seva paga setmanal que es gastava en vinils que a dia d'avui guarda com un tresor després de més de 33 anys, el seu primer concert va ser en gran en 1988 Barcelona, amb tan sols 16 anys l'oncle se'n va anar a veure el Monsters of Rock de Metallica, Anthrax, Helloween, Iron Maiden i un teloner anomenat Manzano, aquest va ser el primer dels molts concerts als quals va ser, perquè defensa la música en viu i dóna suport als artistes, actualment segueix amb aquesta cultura de vida, escolta tots els gèneres musicals, però segueix decantant-se pel bon metall i rock d'aquí el seu pseudònim Metalmaniak.


Emma Martín

Emma Martín
Amant de la cultura en general, la música també forma part de la seva passió i com no del metall, especialment progressiu.


Raúl Benito

Raúl Benito
establert a la província de Tarragona i amant del metall en totes les seves vessants, torna a les marxes comptant el seu punt de vista des d'un mitjà, després de molts anys de col·laboracions, acumulant gran experiència.


Irene Kilmister Priest

Irene Kilmister Priest
Infermera de professió i amant del heavy metal des dels 14. Sempre he gaudit de la música en directe tant de bandes que conec com d'altres que no, perquè és on realment gaudeixes de l'essència d'un grup. La meva passió la fotografia i quan la juntes amb concerts l'explosió és meravellosa. Els meus bandes favorites: Mägo d'oz i Motörhead (similars, eh?)


Irene Villalba

Irene Villalba
Va néixer a Tarragona un mes de març de 1984, és fotògrafa, dissenyadora gràfica i web i community manager. Apassionada del metall i la fotografia des de fa molts anys, es va introduir en l'escena amb l'única intenció de donar-li suport. Així va ser com va néixer EME: El Metall a Espanya, el seu webzine i programa de ràdio. Gràcies a això, a dia d'avui pot combinar totes les seves passions en un sol lloc i al seu torn donar tot el suport possible a l'escena rock-metalera espanyola.


Sebas Abdala

Sebas Abdala
Nascut a San Fernando, Buenos Aires, un divendres de tempestes en l'any 1976, vaig tenir accés als Mitjans de Comunicació de Metall des de molt noi per accident: el meu pare va comprar un lot de revistes usades de "Don Pilota", però també hi havia alguns exemplars de Kerrang, HEAVY ROCK i altres tantes. En una d'elles vaig veure la foto d'un tipus sostenint un disc que va fer que alguna cosa dins meu es retorcés: Era Lemmy amb orgasmatron. Tot va canviar i em vaig empènyer a llegir cada vegada més i intentar aconseguir cassets de les bandes que veia en aquestes revistes. No va ser gens fàcil. Cada vegada que llegia alguna ressenya d'un concert (com Monsters of Rock, Rock in Rio, etcètera) vaig saber què era el que volia fer: escriure sobre música. Mal vaig acabar el secundari i vaig sortir al carrer a treballar, vaig començar el 1994 amb un programa de ràdio i diferents revistes alternatives culturals on vaig publicar contes i poemes. Ja l'any 1999 em troba com a Director Artístic de Ràdio, i començant desenvolupament de Mitjans Digitals (sí, abans no era tan fàcil i els "blogs" no eren gratuïts), l'any 2006 em veu donant un dels salts més complicats de la meva vida: vaig decidir radicarme a Espanya per tenir un millor camp de treball. Després d'anar intentant en diversos estils, gairebé per casualitat, el 2015 torno a l'Metall Extrem a través de diferents mitjans. Amb 3 llibres de poesia de carrer publicats, un quart en camí basat en bandes de Metall Extrem, i un "Podcast" anomenat 3 VOLTORS, escric per a mitjans de difusió preocupats per l'escena local i emergent. NAMASTÉ

sebas@sa.com
Col·laborador

Links / Partners

Metal Trip Ondas Subversivas Metal Symphony Necromance - Portal de Metal Extremo Daniel, profesor de canto gutural Vilavern Solidary Biker Indomables AMAC
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.