Best of 2017
Contacto - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Crystal Viper + Silver Fist + Dark Embrace + Toxikull Paberse Club (Sedaví (Valencia))

Crystal Viper + Toxikull Utopía (Zaragoza)

Stingers + Breakers Bóveda (Barcelona)

Leize Bóveda (Barcelona)

Zenobia + Regresion Bóveda (Barcelona)

Medina Azahara Shoko (Valencia)

Temperance + Conkheror + Against the Eye The Jokers House (Barcelona)

Serenity + Temperance Paberse Club (Sedaví (Valencia))

Morphium + [IN MUTE] + Warg + Embersland + Kilmara Apolo 2 (Barcelona)

Sobre Satan Arise...

Satan Arise es un portal que vol donar a conèixer novetats sobre bandes de metal sense enllaços de descàrrega que no siguin consentits i pactats amb les bandes. Especialmente als grups joves se'ls dona la oportunitat de presentar el seu disc o maqueta, fer una petita entrevista i fins i tot arribar a tenir banners publicitaris de franc.

Crítiques: Si vols contactar amb Satan Arise per fer-nos arribar un disc per que el revisem posa't en contacte amb nosaltres enviant un mail a info@satanarise.com.

Concerts: Si vols comunicar-nos la celebració d'un concert per que surti a la nostra secció de concerts recomanats, envians el cartell y la informació a info@satanarise.com. Degut a la gran quantitat de concerts i bandes existents es impossible seguir tots els concerts que es realitzen, es per això que ens heu de fer arribar el cartell i la informació per poguer-ho publicar.

Noticies: Per enviar-nos noticies que penseu que es poden publicar a Satan Arise podeu fer-les arribar a traves de news@satanarise.com.

Responsables

Víc Salda

Víc Salda
va néixer a Barcelona el 12 de desembre de 1978. És enginyer informàtic i intentar posar el seu gra de sorra al desenvolupament i difusió d'aquest portal per que cumpleixi el seu objectiu de creixement i divulgació. Va començar col·laborant en diverses webs com a crític musical amb l'esperit de difondre diversos estils de metal, per qué no mori, per qué cadascú pugui decidir si li agrada o no, pero que com a mímin coneixi i s'observi la qualitat existent, en el seu cas està més especialitzatr en el producte nacional. De manera totalment amateur, a finals dels 90 i principis dels 2000 ha tocat en un parell de grups de rock com a guitarra y de metal com a baixista, tot i que per diversos motius es va tenir que retirar i ara ho te totalment arraconat malgrat tenir estudis de guitarra i teclats. També és un enamorat de les motos.

vsaldanya@satanarise.com
Director - Responsable de continguts - Relaci

Sergi Arise "Hell"

Sergi Arise "Hell"
va néixer 7 mesos abans que Vic, es fotógraf i va començar aquest portal com un passatemps fins que l'arribada d'en Vic va fer que tingués un altre enfoc, anunciant no només tot tipus de metal sino donant especial atenció a aquelles bandes que estan començant. Desde els anys 90 sempre ha estat vinculat al Heavy Metal, desde que va escoltar el Use Your Illusion dels GNR y un company d'institut li va passar un K7 amb el Live d'AC/DC, entrar des d'aquell moment en el metal de forma incondicional, Heavy Metal, Power, Folk, Viking, Death, Progressiu... Metal!

sergi@satanarise.com
SubDirector - Staff

Staff

David S.

David S.
va néixer el 14 d'abril de 1990 y va començar a escoltar metal quan tenia 4 anys, quan el seu germà li feia de cangur i el va fer créixer a ritme d'Iron Maiden, Helloween i Gamma Ray entre d'altres. En el món de la música te estudis de guitara y ha tocat en algun grup de rock dur tot i que està destinada a ser escoltada només a casa.


Vica Arise

Vica Arise
va néixer a la "millor terreta del món" (Alacant) el 18 de maig de 1989. Apassionada de la música des de ben petita, amb 8 anys va agafar per primera vegada una guitarra i poc després va començar a estudiar al Conservatori de Música d'Alacant. Amb només 16 anys va haver de deixar la carrera de música professional per una lesió a la mà i va decidir no deixar-la de banda i estudiar la carrera de Magisteri especialitzat en Música. Amant del metall nacional, Mägo d'Oz va ser la banda que la va introduir dins d'aquest món.


Xavi Pascual

Xavi Pascual
va néixer al 1992, estudiant de Gestió d'esdeveniments i agències de viatges, ex alumne del curs d'gutural avançat en Growl Experience, cantant principal de Frozen Shield banda de Melodic Viking / Folk Metall i president / membre fundador de l'Associació Cultural Vilavern. Des de la seva adolescència que ha crescut passió pel metall, començant per grups Nu Metall i progressant fins el gènere més fosc dins del metall, el Black Metall. Amant del metall en general, com Nightwish, Fleshgod Apocalypse, Amon Amarth, Wintersun, Greu Digger, Kamelot, Dragonforce, Behemoth ... entre molts altres, però totes les seves influències sempre regnés la Víking, en la qual se sent identificat.


Bruno Molina

Bruno Molina
Nascut a Madrid fa ja molts anys, va començar a escoltar heavy Metal quan li van deixar un casset del Killers dels Maiden i es va dir que era el millor que havia escoltat, des d'aquest moment va començar a descobrir altres estils dins del metall, com el Gòtic, sinfonico, Èpic, Folk metall i sobretot el seu favorit el metall alemany, grups com Running Wild, Doro, Blind Guardian, o Scanner ja mai li abandonarien, va començar a treballar com a gestor de compres per pagar la seva afició pel metall, i va descobrir que li encantava escriure sobre alguna cosa que tant li agradava, col·laborant amb revistes com la Kerrang o fanzines com el Black Light, i en això segueix intentant difondre la bona música entre la gent.


VikingIsra

VikingIsra
Nascut el 1978.06.02 és el màxim responsable de Viking Produccions Bcn des de fa 2 anys i ara també tirarà un cable a Satan Arise!


Redactores

Topillo

Topillo
va néixer al 1992, estudiant d'història i veu de la banda de Folk & Hard Rock Sombras, va crèixer amb l'influencia inmediata del hard rock i metal nacional. Bandes com Mägo de Oz, Tierra Santa, Obús i Barón Rojo van ser els guardians del seu bressol. Declarat un gran amant de la producció metalera "made in Spain" no deixa de ser també seguidor de grups internacionals, sobre tot aquells centrats en el folk metal, viking i pagan. Topillo es també un dels membres fundadors de l'organizació Black Troll musical services, dedicada al management, producció i promoció de bandas emergents.


Alf “Krápula”

Alf “Krápula”
nascut el 3 de Maig del 1976, comparteixo la meva professió d'infermer amb el meu gran hobby, cantar i composar Heavy Migal per KRÁPULA, estic inflienciat pel Heavy Metal clássic, el power metal i el thrash, una mica de Death i de Black, em dona igual si es d'aquí o de fora, tota la meva vida va cambiar als 15 al escoltar AC/DC i Iron Maiden, i aquí segueixo, lluitant pel Heavy Metal, per convertir en Inmortals a gent com DIO, Hanneman , Dimebag, Azucena i tants otres.


Cristina

Cristina
Va néixer el 10 de maig del 1993, és estudiant d’aeronàutica, més concretament està cursant el grau d’Enginyeria d’Aeroports a la UPC. Actualment ocupa la vicepresidència de l’Associació Cultural Vilavern, una entitat sense ànim de lucre de Vilanova i la Geltrú que té com a objectiu portar el metal i el rock a la comarca del Garraf i àrees pròximes. És teclista de la banda Frozen Shield i en forma part des de la tardor del 2011. Va començar a tocar el piano amb 16 anys de forma autònoma i autodidacta. Sent passió pels avions, la fotografia, els animals (especialment pels seus 2 gats), i pel bon metall. Va començar a escoltar metal durant la seva adolescència i des de aleshores s’ha mantingut sempre fidel a aquest estil musical. Sent especial devoció pel metal melòdic i el death metal, així com combinacions dels mateixos, encara que també escolta altres estils com el power, el black, el folk, el viking, el progressive, etc. Va començar a col•laborar a Satan Arise a partir del desembre del 2013, després de que li proposés en Sergi Arise.


Estefanía Aledo

Estefanía Aledo
és una jove de 22 anys procedent de Dénia (Alacant) que s'inicia en el món de la música als 15 anys. Portant la seva passió per la música a un nivell professional, el 2011 comença els seus més seriosos projectes musicals fins al moment amb les seves respectives bandes: Arise (metall melòdic) i Mind Drill (metall industrial). Actualment, les dues bandes es troben amb un disc al mercat '7 Mons' i 'Xarxa Industrial' i girant a nivell nacional. Les dues bandes han aparegut en reconeguda premsa estatal, com ara les revistes 'Heavy' (antiga Heavy Rock) i Rock Estatal, així com en importants webzines. Està clar que per a la jove, la música va més enllà de la passió ja s'ha convertit en la seva manera de vida.


Arnau Rectoret

Arnau Rectoret
Mestre de professió, joier i guitarrista de Buck decideix col·laborar amb Satan Arise per aportar el seu granet de sorra des de l'altre costat de l'escenari.


Oskar III Bielsa

Oskar III Bielsa
Bateria de la banda Llenguadoc, establert a la província de Tarragona i amant del metall en tots els vessants, torna a les marxes explicant el seu punt de vista des d'un mitjà, després de molts anys de col·laboracions, acumulant gran experiència.


Juan Carlos Mellado

Juan Carlos Mellado
va néixer el 17 de juliol de 1995. Des dels 10 anys ha escoltat metall, començant pel Nu Metall i corrents moderns. Indagant tots els gèneres va ser descendint en una espiral de veus guturals i tralla fins a arribar a la seva llar, el metall extrem. Bandes de Black, Death, Sludge Doom, Grind i altres fan el seu dia a dia, seleccionant rigorosament determinats temes de cada disc, determinats discos de cada banda i determinades bandes de cada gènere. Amant de criticar sincerament a les bandes que escolta o veu en directe i de comentar les dues coses amb els propis artistes cara a cara. Sent especial admiració per aquelles bandes que volen transmetre algun sentiment més enllà de currar les composicions i fer música plana i seca.


Aitor Lakhwani

Aitor Lakhwani
Nascut un 30 de setembre de 1997 a Barcelona, criat a Badalona i l'Hospitalet de Llobregat. Assidu seguidor del cinema, la literatura i la música des d'una primerenca edat, aconseguint gràcies a això un afany per l'art. Puntual col·laborador en el teatre (o això diu el), teclista en Babylon Fate i escriptor frustrat. Gran fanàtic dels sons extrems, el cinema trash, el bizarro i l'industrial metall.


Colaboradores

Luna Oscura

Luna Oscura
va néixer en 22 de desembre, amant de la fotografia, els seus amics no la coneixen sense una càmera a sobre. Va començar escoltant a Guns N' Roses d'uns vinils que tenia el seu pare als 14 anys i des d'aleshores va anar ampliant els seus gustos a totes les vessants de la música Heavy. Amant del Power Metal nacional i internacional, però oberta a qualsevol estil, adora la bateria y està fent classes particulars. Intenta estar a qualsevol concert o festival que es faci, sigui on sigui. Aficionada a viatjar i conéixer gent de tot el món, el seu somni es viatjar al Japó i poder arrivar a fotografiar i entrevistar a bandes de tots els paisos.


Jonkol

Jonkol
va néixer un 27 de febrer de 1990 a la província de Biscaia, i ha estudiat informàtica a la universitat del País Basc (Bilbao). És teclista i vocalista en dos grups de metall: INCURSED i ORION CHILD. Obert musicalment, li agraden gairebé tots els vessants del metall (power, death, black, folk) i més estils fora d'ell. Quant a grups, els seus favorits són: Wintersun, Ensiferum, Mercenary, Scar Symmetry, Sylosis, Protest the Hero, SA, Galneryus ... entre moltíssims altres. Encara que les tecles són la seva predilecció, toca qualsevol altre instrument cada vegada que té ocasió. Fora del musical, li apassionen els esports (juga en un equip de futbol sala), la tecnologia i viatjar.


Noelia Lokadelmetal

Noelia Lokadelmetal
Nascuda el 28 d'octubre de 1991 a Badalona, però resident en un poblet a la falda del Montseny. A la infantesa va començar a escriure, contes i va començar a entusiasmar per la fantasia i l'èpica medieval, en l'adolescència va desenvolupar el gust per la poesia i el romanticisme literari del segle XIX. Actualment la seva forma d'escriure a canviat i té un caràcter més social, humanístic, i filosòfic. Als tretze anys (2004), els seus pares li van regalar una guitarra, que toca des de llavors i va començar a descobrir el Rock i el Metal, intentant formar grups seriosos com a guitarrista però sense resultat des del 2006 al 2010 (Stygian Lagoon, Inverted Cross. ..), va començar a cantar de forma gutural el 2008, però no es va centrar en millorar la tècnica en aquesta forma de cant fins a entrar en Damned Heaven a (2010-2011) com a vocalista, i posterioremente formar part de Hâyddn (2011- 2013). Actualment és la vocalista i lletrista de Versya. No obstant això, el seu amor pels escenaris poder arribar fins i tot abans del seu naixement, ja que la seva germana gran és ballarina professional i mestra de dansa, el que el va portar a prendre classes d'interpretació i de dansa oriental, el que li ha permès treballar de actriu per anuncis de televisió i curtmetratges. Per tots això, els seus gustos musicals van des del Power, a Gòtic, al Viking, Folk, Oriental, Sinfonico, Thrash, Death, Metalcore, Heavy, Glam, Death, Groove, Nu, Progressive, etc.


Alberto Montoya

Alberto Montoya
Va néixer el 7 de Juny de 1987 i viu a València des dels cinc anys d'edat. Després militar en les categories inferiors del València CF fins a la seva adolescència, va començar l'any 2006 el seu camí en la música. Encara amb aquesta tardana incorporació, va aconseguir adquirir un nivell bàsic en guitarra en els dos primers anys; rebent classes de FJ Nul (Opera Magna) i actualment estudiant Tercer Curs de Grau Mitjà en guitarra clàssica. Milita a la banda valenciana de metall simfònic Sylvania, fundada per ell mateix i per a la qual va compondre el seu primer àlbum íntegrament. A més es dedica professionalment al món de la música des de fa anys, romanent en diferents orquestres (actualment en Grup Orquestra A-Zero) i compaginant amb Recamara (duo de covers de pop-rock en acústic) i Etruria (grup de rock-metal electrònic). També ha treballat com a músic de sessió, compositor i arranjador d'altres bandes i actualment imparteix classes de guitarra clàssica i elèctrica sense descuidar els estudis de Grau en Magisteri. El seu ritme de vida li ha conferit un gran enriquiment musical que va permetre la seva incorporació a Satan Arise a finals de l' any 2013.


Redactor

Rafa

Rafa
nascut a Granollers el març de 1981. Actualment bateria a The Burial Chamber i principal responsable de l'agència b&p management. Iniciat en el trash per Slayer i en el death per Vader, és un addicte al metall en directe.


DLane

DLane
Nascut a Castelló deLa Plana el 23 de gener del 96, estudiant de medicina, i en contacte amb el metall des que recorda. A l'inrevés del que és normal, va començar al death i el brutal death per a poc a poc, ampliar gustos cap a horitzons més musicals. Guitarrista des dels 9 anys, va ser guitarrista de Lèpoka entre 2013 fins 2016. Els seus grups favorits són Children of Bodom, Exodus, Dream theater, Soziedad Alkoholika, Death, Lamb of God, Slipknot, Hibria i Kiuas.


Javier Hernández

Javier Hernández
Nascut a Madrid, escriptor, fotògraf i músic, està escrivint la seva primera novel·la i toca el baix elèctric. Diplomat en magisteri i tècnic superior en desenvolupament de productes electrònics. Escolta tot tipus de música, però el rock va entrar a la seva vida amb el Black Night dels mítics Deep Purple; ha anat endurint la seva oïda amb grups com Machine Head, Napalm Death i Six Feet Under i últimament més aficionat al metall gòtic. També li agrada el bàsquet i l'esport en general, i una de les seves passions és el cinema. www.facebook.com/javierhernandezbarrio


Josu Alesanco

Josu Alesanco
Josu prové del País Basc i actualment lidera la banda Alex & CO. Els seus orígens amb la música es remunten a molt de temps enrere predominant els seus gustos per l'hard rock i el metall més clàssic.


Col·laborador

Brandan Cantos

Brandan Cantos
Va néixer el 5 de Setembre del 1998 al Alacant, però actualment viu a Mallorca (estant molt de temps a Barcelona alhora). Actualment toca el baix i ha estat en alguns projectes que no s'han dut a terme. Porta un any a la premsa musical de forma amateur. Des de petit ha crescut amb Mägo d'Oz, Luxúria, Saratoga, etc ... Actualment les seves influències són el Folk Metall, Power Metall i Heavy Metal, encara que li agrada una gran varietat d'estils.


Baquetas y Puas

Baquetas y Puas
De la mano de Augusto Arévalo, llega este blog sobre la escena del Rock/Metal en Sevilla, Andalucia y España.


Col·laborador puntual

Cristina Gálvez

Cristina Gálvez
” Me gusta capturar las historias que hay detrás de cada foto, cada emoción, cada gesto. Esos instantes se quedan grabados en mi retina a través del visor de mi cámara. Disfruto cuando la cámara y yo nos hacemos uno y las perspectivas y los ángulos que nos rodean se muestran con un punto de vista diferente, lleno de magia. La belleza, el carácter, las emociones desfilan ante mí abriendo un mundo infinito de posibilidades fotográficas..”


Col·laborador puntual

Alvaro Ciorraga

Alvaro Ciorraga
nascut a Madrid el 1984, amb 8 anys vaig escoltar una vella cinta de casset que tenia el meu pare .. i en la portada d'aquesta cinta apareixia un puny i es podia llegir "Baró Rojo" - "Volum Brutal", des de llavors vaig quedar enamorat de aquella cinta i aquelles meravelloses cançons, la qual cosa em va portar a descobrir la resta de la discografia de Baró i endinsar-me en el rock i heavy nacional, i com no, també internacional. Els Barons són el meu grup favorit espanyol així com els Maiden meu grup estranger. Amant de la música i el rock en particular, el millor del món és un bon concert amb una bona cervesa.


Miguel de Segura

Miguel de Segura
Nascut a Alacant el 1990. Músic polifacètic i enginyer d'àudio; és baterista i fundador de la banda Edhellen, i actualment es dedica a la postproducció audiovisual i a la composició de música per a cinema, televisió i videojocs. Col·labora com a redactor a El Cine en la Sombra i en Satan Arise.


Col·laborador

Isabel García

Isabel García
va nèixer al 1993 a Roquetas de Mar (Almería). Actualment estudia Dret i Estudis Anglesos a Granada. Desde que va descobrir als 17 anys el metal s'ha convertit en una de les seves grans pasioes. Entre els seus gèneres preferits hi ha el Thrash, Heavy, Power, Death Metal Melòdic i el Hard Rock. Tambié disfruta de la lectura, les arts marcials, tocar la guitarra o el cinema.


Fer Riesgo

Fer Riesgo
Nascut a Alacant, músic polifacètic i membre de la banda Edhellen, actualment es dedica a la investigació a Montevideo.


Col·laborador

Álex Hidalgo

Álex Hidalgo
Col·laborador en un gran nombre de webzines i fanzines del metall, donada la seva passió per contribuir a l'escena, fa colabariones puntuals també per Satan Arise amb la idea que el panorama segueixi creixent amb la seva divulgació.


Col·laborador puntual

ZorroLoko

ZorroLoko
ZorroLoko va néixer a finals de l'any 1986. Des de ben jove el rock ha estat el motiu al qual ha dedicat cada dia, des que anys enrere escoltés el disc Powerslave d'Iron Maiden per primera vegada. Des d'aquest moment el rock i el metall en totes les seves corrents formen part de la seva vida com una declaració de principis. Després de participar en diversos mitjans especialitzats i després d'una carrera fallida com a bateria de power metall, s'uneix a l'equip de Satan Arise analitzant el millor i el pitjor de les bandes emergents dels circuits locals.


Col·laborador

Alvaro Von Birren

Alvaro Von Birren
Col·laborador puntual del portal, amant de la música, a la baixa i sobretot un poeta!


Col·laborador puntual

Links / Partners

Ondas Subversivas Metal Symphony Necromance - Portal de Metal Extremo Daniel, profesor de canto gutural Vilavern Solidary Biker Indomables AMAC
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.