SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

11 / 06 / 2015

Aniversari de Gamma Ray amb regal de fetitxes sonors

Aniversari de Gamma Ray amb regal de fetitxes sonors

"Heading For Tomorrow (Anniversary Edition)" serà llançat el 24 de juliol 2015 a earMUSIC.

25 anys després del debut oficial, Gamma Ray i earMUSIC han començat una obra monumental per tornar a alliberar tota la producció de Gamma Ray en doble CD de luxe.

Els àlbums originals seran reeditats amb un nou resplendor. El primer disc inclourà totes les cares B de la discografia de la banda totalment remasteritzades, mentre que el segon CD contindrà vells enregistraments en viu, donem digitalitzades per primera vegada en la història de la banda ia partir de les cintes originals guardades en les col·leccions privades dels músics i versions alternatives, altres d'estudi i diverses registrades en directe.

"Heading For Tomorrow" va ser llançat inicialment com un àlbum en solitari del líder de la banda, Kai Hansen. En treure el LP de la màniga, "Heading For Tomorrow", va revelar la seva "intenció secreta" i contenint una segona coberta que en aquell moment, va introduir a l'audiència el nou nadó de Kai: GAMMA RAY.


Comenta Hansen: "Estic increïblement agraït que després de 25 fantàstics anys de Gamma Ray, encara sóc aquí de peu, fent música i actuant en directe. És impressionant veure com els fans dels primers temps segueixen recolzant-nos i que encara tenim capacitat d'atraure a noves generacions. Després de la meva sortida de Helloween, tot podria haver estat al revés també. En lloc d'això, seguim fent discos i recórrer el món. Això és una cosa absolutament increïble !. Treballar en la primera reedició de 'Heading For Tomorrow' ens ha portat tants grans records i algunes històries divertides.
Fa dos anys, el nostre estudi d'Hamburg, es va cremar en un terrible incendi i un munt de records i cintes originals es van perdre, però tots busquem els nostres arxius privats i vam aconseguir trobar algunes rareses i probablement, material molt destacat per compartir amb els nostres fans. Estem orgullosos de llançar nostres petits i ensopits nadons amb una nova portada duta a terme per Hervé Monjeaud i un nou so, una remasterització fantàstica realitzada per Eike Freese i Alex Dietz ".

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.