SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Eternal Idol + Knights of Blood Silikona (Madrid)

SDI Forum Celticum (A Corunha)

Easy Rider Porta Caeli (Valladolid)

Bonded + Cenizas del Edén Utopía (Zaragoza)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace X (Sevilla)

Ross the Boss + Asomuel + Dark Embrace Paberse Club (Sedaví (Valencia))

XentriX Paberse Club (Sedaví (Valencia))

Serious Black Master (Vigo)

13 / 07 / 2015

Raven 's Gate entra a la família de Art Gates Records

Raven 's Gate entra a la família de Art Gates Records

Des Art Gates Records ens sentim orgullosos d'anunciar a Raven 's Gate com a nou artista a incorporar-se a la nostra creixent família de talents.

La banda es forma al començament de 2011 a València (Espanya). La música de Raven 's Gate incorpora les bases del metall melòdic i power metall europeu juntament amb detalls propis del gènere progressiu i fins i tot passatges death metal. La idea és crear una música apassionant i emotiva amb la qual es connecti des de la melodia i la seva representació en un directe molt potent.

En paraules de la banda:
"La incorporació de l'esbart a Art Gates Records ha estat una decisió important. És un veritable orgull trobar un segell fort amb el qual treballar colze amb colze i continuar creixent per dur a Raven 's Gate un pas endavant, tant en qualitat com en professionalitat a tots els nivells.
Estem segurs que aquesta nova etapa portarà molts èxits. Per a nosaltres, ja no existeixen fronteres "

La formació edita el seu primer LP "Defying Gravity" (2013) i rep una excel·lent acollida per part de premsa i públic, llançant dos cridaners videoclips extrets dels singles "Lionheart Doll" (click per veure el vídeo) i "3..2 ..1..Awake! " (Click per veure el vídeo).

Després de recórrer la península al costat de noms reconeguts de l'escena, com Opera Magna, Dúnedain o Dragonfly i rebre una calorosa acollida per part del públic nacional, Raven 's Gate es troben en ple procés creatiu del nou treball de la banda, que veurà llum en els pròxims mesos a través d'Art Gates Records a tot el món.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.