SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Acapulco (Gijón)

Bonded Utopía (Zaragoza)

Eternal Idol + Knights of Blood Silikona (Madrid)

SDI Forum Celticum (A Corunha)

Serious Black Master (Vigo)

01 / 10 / 2015

Detalls del nou disc de Killus

Detalls del nou disc de Killus

Els reis del metall industrial al territori nacional tornen a entrar a l'estudi per gravar el que serà el seu 5è àlbum de llarga durada.
La banda s'hagi actualment acabant la composició del seu nou treball i entrarà a l'estudi sota les ordres del seu guitarrista Ruk que va ser l'encarregat en les màquines de l'enregistrament i producció del seu anterior treball Feel the Monster.

A poc a poc la banda anirà desvetllant novetats del disc com: el seu títol, tracklist, col·laboracions, data de llançament, etc.

La primera novetat és que l'il·lustrador Damien Worm ( damienworm.deviantart.com ) conegut per les seves il·lustracions per al còmic "The October Fiction" editat per la important companyia IDW publishing (The Crow, Ghostbusters, KISS, Judge Dredd ...) serà l'encarregat novament de la creació de la portada del nou treball de Killus com ja va fer en Feel the Monster on les seves il·lustracions es van poder veure al llarg de l'artwork de l'àlbum.

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.